pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
11.04.2023.

Nike Air Max Celebration Powered By BUZZ!

Želimo s vama podijeliti sjajnu vijest − BUZZ Nike Air Max Celebration ponovo zauzima centralno mjesto u sneaker kulturi svjetskih prijestolnica.

Nike Air Max tenisice lansirane su davne 1987. godine, a do danas zadržale su status velike modne ikone među tenisicama. Riječ je o tenisicama koje obuhvaćaju različite stilove, od vintage do modernog izgleda, a  prepoznatljive po zračnom jastuku u đonu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima koji predstavljaju model kojem sve do danas nitko ne može odoljeti.

U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća, u Zagrebu će 23. travnja biti održan event koji slavi legendarnu tenisicu. I ovoga puta BUZZ će svim ljubiteljima Air Max siluete osigurati još jedno nezaboravno iskustvo.

CALL TO ACTION

Idealno je vrijeme da te pozovemo na Nike AM Celebration Powered By Buzz event i da ti otkrijemo što te to sve čeka u nedjelju, 23.4. u Zagrebu. Pozivamo te da nam se pridružiš u Galeriji Oris – kući arhitekture, 23. travnja od 12 do 21h u epicentru urbanosti.

Buzz Sneaker Station oličenje su street style kulture i prva su stanica kada ste u potrazi za bilo kojim fashion statement-om. Saznaj što te sve čeka:

  • DJ booth: zavrti ploču i ludilo može početi… Zakorači u DJ booth i miksaj svoj beat najbolje što možeš. Biramo jednog pobjednika koji osvaja Nike Air Max 90 Futura ženski model ili Nike Air Max 90 JD muški model.
  • Buzz Beauty Corner: mjesto gdje se možeš prikazati u pravom svijetlu, bez suzdržavanja.. Probudi u sebi sve ono što te izdvaja iz jednolične mase i pokaži svima ono zbog čega si baš ti pobjednik u ovoj igri i osvoji cijeli outfit koji si kreirao.

Sredi se od glave do pete, napravi najbolju fotku i objavi ja na svojem Instagram profilu uz hashtag #buzzAMzagreb. Pobjedi i osvoji cijeli Nike outfit po izboru!

  • Buzz x Nike ID aktivacija poziva te da dizajniraš Air Max 90 tenisicu po svojem ukusu, baš onakvu o kakvoj si oduvijek maštao/la vidjeti na policama Buzz trgovina, a ako se baš tvoj dizajn pokaže kao najbolji, možeš osvojiti bilo koji Air Max model tenisica koji poželiš.

Za kraj cjelodnevnog provoda ispunjenog raznolikim sadržajem, završit ćemo u istom ritmu..

  • Rap is in the house koncert održat će se od 20 – 21h na lokaciji, a nastupat će, svima dobro poznati dvojac:

Connect

Sigurno si i ti barem jednom u životu bio vlasnik barem jednog para Air Max tenisica ili i dalje uživaš u udobnosti i urbanom stilu retro Air Max modela. Spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo u Zagrebu u Galeriji Oris – kući arhitekture, 23. travnja od 12 do 21h i podržite simbol sportske mode koji je osvojio svijet i popularnost koji nikada ne prestaje.

Pridružite se i budite dio globalnog kultnog događaja!

Zapamti da nije važno kojoj grupi pripadaš, već je važno da budeš dio povijesti koja se već godinama piše.

Dođi u nedjelju 23. travnja u Oris - Kuću arhitekture na adresi Ul. kralja Držislava 3 u Zagrebu i proslavi s nama 36. obljetnicu kultnih tenisica. Na urbanoj lokaciji očekuje te nezaboravan dan, uz kreativne aktivacije, cool ekipu i hrpu Air Max tenisica.

 

Slični članci