Isporuka je besplatna, ukoliko je Vaša narudžba iznad 60,00 €. Za manje narudžbe troškove dostave, u iznosu od 5,00 €, snosite Vi.

Nakon potvrđene narudžbe ukoliko postoje nejasnoće oko unesenih podataka kontaktirat će Vas web operater radi potvrde i provjere svih podataka, najkasnije u roku od 24 sata. Kako bi se osigurala što brža dostava, isporuka narudžbi s više artikala vrši se direktno iz trgovine u kojoj je artikl na stanju, te možete očekivati isporuku u više paketa. Za ovakav način isporuke ne snosite nikakve dodatne troškove poštarine.

Dostava na Vašu adresu

Dostavljači Overseas Expressa, DPD-a i Hrvatske pošte (dostavne službe s kojima Buzz surađuje) pošiljke dostavljaju na adresu za isporuku kroz 3 do 5 radna dana, u periodu od 8:00 do 16:00 sati. Molimo Vas da u tom periodu osigurate da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizualno pregledati paket, da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ako primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, utoliko slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavljaču dostavnicu/adresnicu. Uobičajena praksa je da Vas dostavljač, ako Vas ne zatekne na adresi, nazove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ako Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas, kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Od trenutka narudžbe odnosno provjere podataka rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Ovaj rok je duži ukoliko je riječ o pojedinim otocima gdje prometna povezanost ne omogućuje bržu dostavu.

Naravno, u svakom smo Vam trenutku na raspolaganju za sve iznimne situacije putem online korisničke podrške ili pozivom na broj 01 7757 460.

Email poruku dobivate u trenutku kada dostavna služba preuzme paket. U poruci primate broj pošiljke i link gdje možete pratiti status svoje pošiljke.

Ukoliko Vas dostavljač ne nađe na adresi, biti će ostavljena obavijest o prispijeću s kontaktom kurira ili Službe za korisnike kako bi se dogovorio naknadni termin isporuke.

Ako Vas ne uspiju nikako kontaktirati te pošiljka ne bude preuzeta, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

*s obzirom na poveći opseg posla DPD Hrvatska ima ispomoć iz Slovenije. Moguće je da zaprimite obavijest o dostavi i poziv s slovenskog broja. 
 Tijek isporuke Vašeg paketa možete pratiti po linku koji ste zaprimili u e-mailu ili SMS poruci.

 

Dostava u trgovinu (click&collect)

Opcija Click&Collect odnosno dostava u trgovinu omogućava Vam da izaberete svoje artikle i umjesto dostave na kućnu adresu svoj paket preuzmete u trgovini koju odaberete.

Ova opcija je u potpunosti besplatna, a vrijedi samo za plaćanje karticama, Paypalom i CorvusPay by IBAN plaćanje. Kada artikli stignu u trgovinu, obavijestit ćemo Vas putem e-maila, a preuzeti ih možete u radno vrijeme odabrane trgovine. Dodatno provjerite radno vrijeme trgovine nedjeljom kako biste na vrijeme preuzeli paket.

Period do preuzimanja je od 3 do 7 radnih dana.

Prilikom prikupljanja narudžbe obavezno ponesite osobni identifikacijski dokument te potvrdu o kupnji.

Preuzimanje na HP paketomatu

Za isporuku Vaše narudžbe možete odabrati jedan od 130 paketomata Hrvatske pošte. Paketomati nude fleksibilnost te brzo i sigurno preuzimanje naručenih proizvoda na tehnološki moderan način.

Prednost ovog dostavnog kanala je brza i beskontaktna dostava, a paketomati su dostupni svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, što znači da paket možete preuzeti kada to Vama najviše odgovara.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimit ćete poruku da je Vaš paket spreman za preuzimanje. Poruka će sadržavati informacije o isporuci i jedinstveni kod koji je potrebno unijeti na kontrolnoj ploči paketomata. Unosom koda otvorit će se pretinac s Vašim paketom i tada možete slobodno preuzeti Vaš paket iz pretinca te na posljetku zatvoriti vrata pretinca.

Od trenutka zaprimanja poruke s informacijama o isporuci, paket se može preuzeti kroz naredna 72 sata (3 dana).

Za ovu opciju dostave omogućeno je plaćanje karticama, PayPalom te CorvusPay by IBAN metodom. Za narudžbe iznad 60,00 € oslobođeni ste troškova dostave, dok za narudžbe vrijednosti manje od 60,00 € plaćate troškove dostave u iznosu od 5,00 €