REGISTRACIJA I OTVARANJE PROFILA

Kako bi Vam bila omogućena kupnja sa svim pogodnostima (posebne promocije i pogodnosti, korištenje promo kodova i ticketa) na našoj stranici je potrebno biti registrirani korisnik. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne osobne podatke.

Registrirati se možete prije nego što počnete pretraživati sportvison.hr web shop i odabirati proizvode koje želite, tako što u gornjem desnom kutu stranice kliknete na stavku "Registrirajte se" pri čemu će Vam se pokazati pop-up prozor u koji ćete unijeti svoje osobne i kontakt podatke. Registrirati se također možete i nakon što ste već u košaricu smjestili željene proizvode.

Formular koji popunjavate prilikom registracije potrebno je popuniti samo jednom, a svaki naredni put dovoljno je samo ulogirati se na svoj korisnički račun.

Registrirati se možete kao fizička osoba ili porezni obveznik. Ako, kao porezni obveznik, želite izdavanje R1 računa, obavezno je registrirati se i potom, prijavljeni na korisnički račun, kompletirati narudžbu. Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.

Za sva dodatna pitanja možete nam poslati upit na online korisnička podrška ili telefonom na broj korisničke podrške 01 8000 294.

 

Kao registrirani web kupac u košarici ćete vidjeti i polje za unos promo koda u koje, ukoliko imate kod, unosite ili kod za popust Dobrodošlice (za sve novo registrirane kupce) ili promo kod za neku akciju koja je aktivna kada kupujete. Ukoliko nemate promo kod isti zanemarite.

Promo kod Dobrodošlice moguće je iskoristiti na artikle po punim cijenama te snižene artikle, ali ne i na artikle koji se nalaze na nekoj od posebnih web prodajnih akcija u trenutku kada kupujete. Promo kod akcije je moguće iskoristiti na listu artikala kako je najčešće specificirano u članku o akciji.

 

Za registraciju i otvaranje profila su potrebni sljedeći osobni podaci: Ime i prezime, e-mail adresa, spol, broj telefona, adresa i mjesto prebivališta, datum rođenja i lozinka.

 

Vlasnik profila može unijeti često korištene adrese ako to želi, kao i podatke potrebne za korištenje popusta u webshopu. Ovi podaci (osim lozinke) i povijest narudžbi u Vašem profilu, dostupni su djelatnicima Buzzsneakers webshopa te drugim osobama kada je to nužno za ispunjenje svrha obrade. Ako Vas zanima tko sve može imati pristup Vašim osobnim podacima, molimo Vas pročitajte rubriku „Primatelji osobnih podataka.“

 

Ako imate profil na nekoj od društvenih mreža Facebook, Google ili Twitter, možete povezati te profile sa Buzzsneakers profilom kako biste olakšali i ubrzali postupke prijave. Buzzsneakers webshop nema pristup Vašim profilima i lozinkama na tim društvenim mrežama, niti s pružateljima tih društvenih mreža dijelimo Vaše osobne podatke pohranjene kod nas.

 

Vaš Buzzsneakers profil dostupan je s interneta samo nakon prijave na Buzzsneakers web mjesto s točnim prijavnim podacima, tj. adresom registracije i lozinkom ili s nekim od povezanih profila društvenih mreža - zato molimo da u skladu s dobrom praksom čuvate te podatke i koristite sigurne (složene) lozinke. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate velika i mala slova te brojeve te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).