pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
11.01.2019.

CHOOSE WISELY TO FIND YOUR ATTITUDE

Znamo koliko je, u vremenu u kojem se na svakom koraku susrećemo s novitetima, teško odlučiti se za samo jednu opciju i napraviti samo jedan izbor. Baš zato se, iz sezone u sezonu, trudimo da vam olakšamo izlazak iz „labirinta izbora“, pomognemo da donesete najbolju odluku i pronađete sebe – svoj stil i stav koji će vas izdvojiti u moru istih i identičnih.

Na tom putu vam, već četvrtu godinu, predstavljamo klasike koji su obilježili sneaker kulturu, ali i novitete koji će tek ostaviti trag u zajednici koja opstaje bez obzira na sve promjene koje donosi moderno doba. Tako će biti i u ovoj, 2019. godini, u kojoj će se moto FIND YOUR ATTITUDE isticati glasnije nego ikada prije.

Predvodnici novog vala sneaker kulture upravo su BUZZ CREW COOL KIDS, Marina, Voja i Dživ, ekipa koja nam je mnogo puta do sada pokazala da možeš ostati drugačiji, a ipak biti moderan, atraktivan i u trendu. Zajedno s njima nastavit ćemo vam pomagati da pronađete izlaz iz vrtoglavog labirinta izbora na kraju kog će vas, od nas, uvijek čekati nagrada – novi, još atraktivniji modeli tenisica najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, adidas, Reebok, Converse, New Balance i drugih).

This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.

 

Slični članci