pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
13.02.2019.

FOR INDEPENDENTS ONLY – NEW BALANCE 997H

Znate li da su devedesete u modnim krugovima poznate kao desetljeće uniseksa?

Prvaci, kada je o ovom trenu riječ legendarni su supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein koji su pred sam kraj dvadesetog stoljeća ohrabrili dizajnere da se igraju s odjećom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog vala u modnom svijetu čiji se utjecaj može vidjeti i danas. Iako je započeo davne 1993. trend nošenja uniseks modela ne jenjava ni 26 godina kasnije. Prethodnih godina pomalo potisnut ovaj modni val tijekom 2019. u velikom stilu na pozornici vraća nove modele tenisica koji dolaze iz dizajnerske radionice brenda New Balance. U pitanju je New Balance 997H- model koji predstavlja savršen spoj legendarnih 997 i 998.

Dizajnirane za individualce koji obožavaju retro stil i trendove koji su nekada ''vladali'' modnom scenom, New Balance 997 čuvaju naslijeđe originalnih tenisica koje su bile inspiracija dizajnera, ali u novom, još modernijem i upečatljivijem ruhu. Rezultat je trendi silueta kojom dominira atraktivni kolorit, prepoznatljiv među sneakerheadsima upotpunjen redizajniranim potplatom koji tenisici pruža još urbaniji izgled, a njenom vlasniku lakoću pokreta.

Idealne za sve style seekerse, ljubitelje tenisica kojima je individualnost važna i zato je s ponosom ističu, New Balance 997H mogu nositi i modni znalci koji prate trendove i uvijek su u tijeku sa svim novitetima, ali i ljubitelji unikatnih i upečatljivijih varijanti, vječiti individualci koji svoju posebnosti ističu na svakom koraku.

Dizajneri brenda New Balance pozivaju te da ostaneš dosljedan sebi, što god nosiš.

Slični članci

25.
Jul.
2024.
Magazin
22.
Jul.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta