pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
31.05.2019.

THE GLORY IS IN THE NIKE AIR JORDAN 4 RETRO

Kada je 1989. godine Michael Jordan postigao poznati „The Shot“ u finalnoj, petoj tekmi Playoff serije protiv Cleveland Cavaliers-a, bilo je očigledno da će tenisice koje je nosio na toj utakmici postati legendarne. Ove godine brand Nike slavi 30 godina postojanja tog sneaker klasika, release-om modela koji predstavlja vjernu repliku tenisica iz davne, 1989. godine.

Možemo reći da na listi modela branda Jordan nijedan ne kotira toliko visoko kao ovaj dizajn Tinker Hatfield-a, nazvan Nike Air Jordan 4 Retro „Bred“. Poznate su i pod nazivom Black Cement 4, kako zbog crnog gornjišta upotpunjenog sivim detaljima, tako i zbog bijelog među potplata i crvenih detalja na potplatu.

Najvjernije ljubitelje Jordan modela oduševit će dizajn koji je po mnogo čemu upečatljiv. Osim originalnog logotipa branda, model sadrži i vidljivu Air Max jedinicu na peti, laganu mrežicu na gornjištu, prepoznatljivi wings detalj i masivni jezik, zahvaljujući kojem su košarkaške tenisice još efektnije.

Nekoliko elemenata doprinosi unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro tenisica. Prije svega, mrežasti detalji koji su se prvi put našli na gornjištu jedne Jordan tenisice, ali i poseban sustav stabilizacije stopala, upotpunjen prepoznatljivim wings detaljima. Dodajte tome upečatljiv kolorit i znat ćete da ovim tenisicama nema ravnih!

Nike Air Jordan 4 OG Retro „Bred“ dostupne su u našim trgovinama u CCO East, CCO West, Lumini Centar- Varaždin, Gajeva- Zagreb, Tower centar- Rijeka, Max City- Pula, Supernova- Zadar, Mall of Split i na webu. Nosite ih u omiljenim street style kombinacijama i unesite malo Jordan-ove magije u svoj stil.

Slični članci