pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
25.10.2019.

BE ONE OF A KIND. BE CHAMPION

Tko je one of a kind? Onaj koji je uvijek svoj, bez obzira na okolnosti, bez obzira na trendove, na ono što je in ili out! Smjelost je, kažu, vrlina, a mi te ove jeseni pozivamo da je „probudiš“ i uvedeš u svoje svakodnevno odijevanje. Pravi saveznik u tome bit će ti nova Champion kolekcija.

Zašto se za nju može reći da je jedinstvena? Da, odlikuju je retro krojevi – baggy duksevi sa kapuljačom kraćeg ili dužeg kroja, kompleti trenirki koje nas ponovo vraćaju u devedesete, i vračaju  street modu tog desetljeća u naše garderobe, ali i ženstveniji komadi, kao što je to slučaj sa suknjama koje prate liniju tijela. Međutim, ono po čemu je jesenska Champion kolekcija najupečatljivija jesu detalji koji prate aktualne modne trendove, a opet odudaraju od njih.

Nosi je ove jeseni uz jeans, bilo da govorimo o klasičnim trapericama koje prate liniju tijela, baggy jeans-u ili teksas suknjama i teksas jaknama. Champion u novoj kolekciji donosi mnogo zanimljivih kombinacija koje će se savršeno uklopiti u tvoj stil.

Neka tvoj street style ove jeseni bude najbolji odraz tvoje ličnosti, a smjelost osobina po kojoj će te prepoznavati gdje god da kreneš. Ne brini, ne možeš pretjerati u tome, jer granice ne postoje kada te obuzme Champion manija. Postoje samo odjevne kombinacije koje obuhvaćaju manje ili više odjevnih komada tog brenda, dok su greške svedene na minimum.

Izazivamo te da ove jeseni budeš one of a kind Champion i da novu kolekciju pronađeš u svim našim trgovinama i online.

Slični članci