pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
04.12.2019.

IN HONOR OF BATMAN: New Converse Capsule Collection

Da li znate da je 2019. godina 80. rođendana čuvenog strip junaka Batman-a? Mračni vitez je ostavio neizbrisiv trag na generacije koje su odrastale čitajući stripove i gledajući filmove o njemu, a to čini i danas. U njegovu čast brend Converse je, zajedno sa Warner Bros. Consumer Products i DC-jem, predstavio novu kolekciju poznatih tenisica koje svojim dizajnom slave nostalgiju za ovim, mnogima omiljenim, superherojem.

Inspirirana pedesetim, šezdesetim i sedamdesetim godinama, odnosno pop artom, pravcem koji je obilježio to desetljeće 20. stoljeća, Converse x Batman kolekcija tenisica oživljava čuvene klasike Chuck Taylor All Star i Chuck 70, ovoga puta upotpunjene efektnim grafičkim detaljima koji su obilježili priče o Mračnom vitezu.

Silueta ovih Chuck Taylor All Star Hi-Top tenisica  pravi je hommage “ratnim suborcima” – Batman-u i Robinu, koji su se prvi put zajedno našli na naslovnici Detective Comics #164 izdanja iz oktobra 1950. Naslovnicu su zajedničkim snagama oslikali Win Mortimer i George Roussos.

Ako je Batman i vaš omiljeni superheroj, ovo je kolekcija koju morate imati u svojoj kolekciji. Pronađite je u našim trgovinama u Areni Zagreb ili naručite online.

 

Slični članci