pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
23.01.2020.

Drito iz Tvornice uz BUZZ!

Tvornica je već dobro poznato mjesto za odlične partije u Zagrebu, a ovog te petka i subote očekuje prava poslastica koju ti donosi BUZZ! Kako je BUZZ utočište mnogih ljubitelja lifestyle asortimana i underground scene, „Drito iz Tvornice“ je event koji će spojiti sve u jedan party epskih razmjera! Drito iz Tvornice opet je pokazao svoju veličinu kada je tri tjedna prije službenog početka ponovno rasprodao festivalske karte.

    Vojko V, Tram 11, Nered & Stoka, Z++, Bad Copy, High 5, Mimi Mercedez i mnoga druga najveća regionalna imena Rap scene zapalit će Tvornicu, no ovo nije samo „one hit wonder“ jer ti BUZZ po prvi puta donosi i evente ovakve vrste koji će uzdrmati i Riječku Rap scenu. „Drito iz Pogona“ u veljači i još jedan event u svibnju na tajnoj lokaciji već su u odmakloj fazi priprema, pa ako niste uspjeli ugrabiti karte za event ovog vikenda, imati ćete prilike partijati uz BUZZ i u Rijeci.

    Zanimljivost koju Drito ove godine unosi su  i “Drito na Oskare” gdje će publika birati najbolje izvođače, a samim glasanjem možete ugrabiti i nove tenisice iz BUZZ-a.

Ako nemaš ulaznice, na BUZZ Facebook profilu traje nagradni natječaj gdje možeš osvojti 1+1 festivalske ulaznice za sebe i pratnju i 2x500kn u BUZZu! 

 

Vidimo se u Tvornici!

Slični članci