pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
11.02.2020.

THE FUTURE IS IN THE AIR MAX 90

Jedna od najpopularnijih silueta nastalih zahvaljujući legendi Nike-a, dizajneru Tinker Hatfield-u, Air Max III ugledala je svjetlost dana prije točno 30 godina. U trenutku kada je nastala, ona je otvorila jedan potpuno novi prozor u sneaker svijet, otkrivši nove mogućnosti, naročito kada govorimo o tehnologijama korištenim u njihovoj izradi. Model je imao mnogo veću Air jedinicu u odnosu na njegove prethodnike, postavši sinonim za fleksibilnost i svestranost. Ali, to nije bio jedini novitet! Teksturirani paneli na gornjištu omogućili su dizajnerima veću igru bojama, dok je potpuno drugačija, živahnija platforma osigurala dodatnu udobnost na svim podlogama.

Od 1990. do početka drugog milenijuma, Nike Air Max 90 postale su kultni sneaker klasik. Brojna reizdanja ovog modela, koja su tokom prethodnih godina predstavljana u dobro odabranim etapama, obilježila su street kulturu i postala statement modni komad. Devedesetice su bile i ostale neizostavne, te su se s vremenom počele nositi uz sve, bez obzira na trendove i stilove koji bi u datom trenutku bili aktualni.

U susret novom desetljeću, ali i u čast njihovog 30. rođendana, brend Nike predstavlja najnovije siluete s oznakom AM90. Pored unaprijeđenog dizajna, koji obuhvaća redizajnirani potplat, prednji dio tenisice i zračnu jedinicu, model će ove sezone biti dostupan u kombinaciji nekoliko color blocking nijansi. Kada je riječ o unutrašnjosti tenisice, model je i konstruktivno unaprijeđen i sadrži tzv. skriveno “uskršnje jaje” – Air Max 1 potplat.

Iznenađenjima ni tu nije kraj, jer su dizajneri iskoristili originalni tanji dizajn koji je korišten na prvobitnom modelu, ali i nekim kasnijim reizdanjima ovih i drugih Air Max tenisica, uz čuvene hazard trake.

Nike Air Max 90 se ove sezone vraćaju u OG formi, dok će u našoj ponudi biti dostupno nekoliko veoma upečatljivih silueta.

Svaka od njih izdvaja se mrežastim gornjištem bijele boje, upotpunjenim detaljima od prevrnute kože, kao i crnim kožnim blatobranima. Poseban dodatak su elementi upečatljivih boja koji se ne ističu samo na gornjištu, već i na međupotplatu i samom potplatu tenisica.

Pronađite ih u našim trgovinama ili naručite online.

The Future is in the Air!

BUZZ tim

Slični članci