pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
10.03.2020.

SUPERHEROES APPROVE REEBOK ZIG KINETICA

Neustrašivi, temperamentni i uvijek drugačiji - legendarni irski borac Conor McGregor, poznat po tome što je unio drugačiju energiju u svijet mješovitih borilačkih sportova, nedavno se našao u novoj Reebokovoj kampanji. Ovime je označena sljedeća faza u Reebokovoj kampanji „Sport the Unexpected“, ali i u životu Conora McGregora.

Naime, nakon prošlogodišnjeg „oživljavanja“ nostalgije za poznatom Zig  tehnologijom, prvi put predstavljenom 2010. godine kada je postavila novi standard u dizajnu i performansama, ove je godine ugledao svjetlo dana i model Reebok Zig Kinetica! Bio je to u svakom smislu  riječi veličanstven povratak budući da je nova silueta predstavljena uoči velikog povratka The Notorious MMA boraca, Conor McGregora, zaštitnog lica kampanje koja slavi hrabre i neustrašive, ljude koji se ne stide promjene i rizika, i jednog od idejnih tvoraca modela koje možete pronaći u našoj ponudi.

 

S obzirom na to da je McGregor većinu energije crpio iz odnosa sa svojom djecom, nova kampanja Reeboka osmišljena je kao kombinacija stripova i animiranih filmova o superjunacima, što je I sam McGregor u  svijet mješovitih borilačkih sportova.


Neobičnu estetiku novog modela Zig Kinetica  nadopunjuju mrežasti gornji dio, neoprenski detalji i posebno dizajnirani cik-cak potplat s trodijelnim sustavom koji pruža još veću udobnost svakim korakom.

Međutim, izvedba siluete nije jedino što na prvi pogled osvaja! Tenisice su potpuno futurističke, s crnim gornjištem, dok vatreno prepoznatljiv narančasti đon Reeboka najbolje predstavljaju energiju koju McGregor privlači.

Ovom suradnjom Reebok je model Zig Kineticu vratio na vrh must have listu pravih obožavatelja branda, kao i kolekcije nastale u suradnji s poznatim osobama. Nakon desetljeća rada na unapređenju Zig tehnologije, uslijedio je najljepši debi tenisica koji ste imali u svojoj kolekciji.  

Reebok Zig Kinetica, koji je stvoren u suradnji s MMA borcem Conorom McGregorom, možete  pronaći u svim našim trgovinama ili naručiti putem interneta.

Buzz tim 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Magazin
22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta