pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
17.07.2020.

WE’RE LOOKING FOR THE COOLEST SCHOOL CREWS

Kada ti kažu da je tvoja ekipa iz škole cool, šta ti prvo padne na pamet? Po čemu se ona izdvaja od drugih, sličnih ekipa– koje su to male pobjede i uspjesi na koje ste svi zajedno ponosni? Odgovor na sva ta pitanja nam je potreban jer tražimo The Coolest School Crews – ekipe koje će biti lica nove Buzz Back to School kampanje.

Ukoliko misliš da ti i tvoja ekipa zajedničkim poduhvatima zaslužujete da uđete u uži izbor, pročitaj koje sve uvjete trebate ispuniti da bi svi zajedno postali lica naše nove kampanje.

Uvjeti prijave za Buzz The Coolest School Crew kampanju

  • Ekipa koja se prijavljuje može brojiti od 3 do 5 članova koji ne moraju biti iz istog razreda ili škole, niti trebaju biti ista generacija, ali je važno da su osnovnoškolci ili srednjoškolci. Postoji mogućnost da odaberemo ekipu s više od 5 članova ako nam se svidi priča koja ih povezuje.
  • Tvoja ekipa i ti možete biti članovi različitih timova, klubova i sekcija plesa, sporta, robotike, informatike, gaming-a, prirodnih i društvenih nauka, humanitarnog i ekološkog rada ili bilo koje druge aktivnosti u kojoj ste postigli neko značajno dostignuće.
  • Godine za prijavu ekipa nisu važne – važno nam je samo da ukoliko imate manje od 18 godina imamo odobrenje vaših roditelja ukoliko baš vas odaberemo za lica kampanje.
  • Lica Back to School kampanje mogu biti sve školske ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Rumunjske i Albanije.

 

Koja dostignuća uzimamo u obzir prilikom izbora ekipa?

  • Prvo/drugo/treće mjesto na nekom državnom/regionalnom/međunarodnom natjecanju.
  • Organizaciju humanitarne akcije ili neke druge humanitarne aktivnosti za pomoć pojedincima, grupama ili organizacijama.
  • Doprinos zajednici/gradu/razredu/školi na različite načine – radne akcije, čišćenje različitih dijelova grada i druge društveno odgovorne aktivnosti.

Prijavu nam možete poslati na e-mail adresu buzzschoolcrew@buzzsneakers.hr. Imate slobodu da budete kreativni i da nam se predstavite na najoriginalniji način. Neka vaša prijava sadrži odgovor na temu: My School Crew is Cool because…

Možete nam slati videe (sa TikTok-a ili neke druge platforme), fotografije i propratni tekst – bilo koji materijal koji će vas kao ekipu predstaviti na najbolji, najoriginalniji i najkreativniji način.

Prijave traju od 17.7. do 1.9.2020. godine.

Jedva čekamo da vas upoznamo!

Buzz tim

Slični članci

11.
Jun.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!