pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
26.03.2021.

POČINJE „1 AIR MAX x 3 OUTFITS“ NAGRADNA AKTIVACIJA!

Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su vam 1 par Air Max tenisica i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o vama. Budite kreativni, pokažite nam kako kombinirate Air Max u vaš stil odijevanja i osvojite Air Max tenisice po izboru!
Snimite Instagram story video u kojem ćete iskombinirati 1 par Air Max tenisica sa 3 odjevne kombinacije za različite prilike (npr. vikend druženje, škola/posao, izlazak s društvom...), stavite ga na svoj otključan Instagram profil i tagirajte @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # s zemljom iz koje sudjeluješ (npr. ako si iz Hrvatske dodaj #buzzcroatia).

 

PRAVILNIK ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU

Da biste sudjelovali u Buzz nagradnoj aktivaciji, potrebno je da do 31. ožujka 2021. godine na svom otključanom Instagram profilu objavite video u trajanju do 15 sekundi u kome ćete prikazati kombinaciju 1 para Air Max tenisica s 3 odjevne kombinacije, da tagirate @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # zemlje iz koje sudjeluješ (npr. #buzzcroatia).

U nagradnoj aktivaciji mogu sudjelovati samo followeri Instagram profila @buzzsneakerstation. Potrebno je da vaš profil bude podešen na „Public“, kako bismo mogli vidjeti vaše Instagram story-je.

Autore 3 najkreativnija story-ja Buzz će nagraditi Nike Air Max tenisicama po njihovom izboru. Dobitnike nagrada bira žiri iz Buzz tima.

Pobjednici nagradnog natječaja bit će objavljeni kroz Instagram story na Buzz profilu, 2. travnja 2021.

Razigrajte se i podijelite s nama vaš stil!

Buzz tim

 

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Magazin
22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta