pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
22.09.2021.

CONVERSE CREATE NEXT: New Lines of the Classics

Jeste li spremni započeti ovu jesensku sezonu s povjerenjem i autentičnim stilom? Uz nove i poboljšane modele branda Converse, jesen će biti u znaku udobnosti i izražavanju vlastitog stila, a vi ćete uživati u svakom koraku, čak i u onom koji napravite po kiši.

 

Ovu jesensku sezonu obilježit će urbane Converse tenisice koje će vas oduševiti svojim iconic dizajnom, novim materijalima i inovacijama u obliku udobnosti. U pitanju su modeli za nju i njega, Chuck Taylor All Star Move i Chuck 70 Explore Waterproof

Chuck Taylor All Star Move model ističe se inovativnim materijalima, autentičnim detaljima i ultra laganim EVA potplatom – što ga čini savršenim za jesenske dane. ​Converse Chuck Taylor All Star Move je bold verzija klasičnih Chuck tenisice i pravi je simbol osobne ekspresije koja se može uklopiti uz svaki jesenski look. Ovaj model kreiran je od umjetne kože, a njegove vezice u dva tona i amblem intenzivne boje inspiriran je planinarenjem. Uz udobnost i lakoću koju nude Chuck Taylor All Star Move tenisice, ove jeseni bit ćete nezaustavljivi.

Chuck 70 Explore Waterproof tenisice unaprijeđene su vodootpornim materijalima, istovremeno zadržavajući iconic Converse dizajn. Elementi ovih tenisica, kao što su ojačane vezice za planinarenje, izdržljiviji potplat i potporni OrthoLite unutrašnji uložak, inspirirani su upravo vremenom provedenim na otvorenom i zato je ovaj model savršen za prohladnu jesen. Umjesto platna na koji smo navikli u klasičnim, originalnim Converse tenisicama, ovaj model izrađen je od vodootporne nubuk kože koja je dodatno ojačana vodootpornom podstavom – kako biste ovog rujna bezbrižno koračali po kiši. Chuck 70 Explore Waterproof su tenisice u kojima ćete se osjećati ugodno i sigurno, bez obzira na vremenske uvjete.

Za brand Converse napredak nikada ne prestaje, a njihovi modeli iz najnovije jesenske kolekcije pružit će vam vrhunski osjećaj ugode, uz jedinstvenu, iconic siluetu. Jesen konačno može početi!

Converse Create Next kolekcija dostupna je u Buzz trgovinama i online.

Buzz tim

Slični članci