pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
15.11.2021.

Nova ženska Reebok silueta stigla je u Buzz trgovine!

Prava tenisica za ljubitelje old-school modela stigla je u BUZZ! Ukorijenjene u našu povijest s klasičnim linijama i s posebnim novim značajkama napravljenim za tebe koja se osjećaš potpuno jedinstveno. Ove kožne tenisice inspiraciju crpe s teniskih terena i odražavaju klasični Reebok stil. Tenisice su čistog dizajna i odvažnih linija s kultnim potplatom. Šareni detalji dodaju suptilan dojam. Gornjište krasi elegantna i glatka koža.

Svestrana u udobnosti i dizajnu, Club C Double Geo je savršena tenisica za svaki stil i svakog individualca, a iako je osamdesetih bila pretežno sportska tenisica danas je moderno dizajnirana obuća za sve prilike.

Kada pričamo o Reebok Club C Double Geo tenisicama, najbolje ih je opisati kao „classic with a twist“. Geometrijski dizajn podiže level kreativnosti i čini ove tenisice puno više od klasičnog modela. Iako samim dizajnom nisu „statement“ tenisice, ovaj old school model se definitivno može kombinirati na klasične kombinacije, bilo to na traperice i sako, ili na neku sportsku kombinaciju. S obzirom da dolaze u par kombinacija boja, svatko može pronaći idealan par koji bi odgovarao njihovom stilu.

Club C Double Geo dizajniran je da potakne hrabro izražavanje i radost bez osuđivanja kroz svoje zabavne boje i elemente dizajna.  Silueta odiše izražajnom, modnom atmosferom, što je čini prikladnom za svaku priliku i lako se oblači.  S klasičnim, poznatim dizajnerskim linijama i potpisom Club C detaljima, tenisica zadržava bit onoga što Club C čini kultnim i gura ga dalje kombinirajući ga s jedinstvenom platformom što rezultira savršeno uravnoteženim tenisicama isključivo za tebe.

Club C Double Geo model dostupan je u BUZZ trgovinama i na web shopu.

Više informacija o novom lifestyle modelu dostupno je na LINKU.

Slični članci