pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
15.02.2022.

The icon goes low - RUN STAR MOTION

Ostavite u prošlosti sve što ste do sada znali o formi i zakoračite u budućnost hrabro i odvažno u novim Converse Run Star Motion tenisicama. Predstavljamo vam model inovativnog, autentičnog i urbanog dizajna koji će obilježiti sezonu pred nama. U pitanju su ženske tenisice koje dolaze u low i high top varijanti, a odlikuje ih ultramoderan među potplat u vidu platforme i platnenog gornjišta baziranog na klasičnim osnovama.

Konačno pravi zalogaj za sve ljubitelje chunky siluete koji žele istaknuti svoje street style kombinacije na krajnje drugačiji način. Fluidne linije, kakve su se mogle vidjeti na sportskim terenima početkom 2000, oslikavaju se kroz među potplat u formi platforme, spajajući tako sport s visokom modom. Pored ekspresivne podloge kontrastnih, crno-bijelih tonova, tu je i gornjište u potpunosti napravljeno od organskog pamuka koje svojim detaljima u vidu šavova, vezica i vintage logotipa s unutrašnje strane jezika, podsjeća na legendarnu Chuck 70 siluetu.

Kada govorimo o izgledu, ne možemo zaobići ni gumeni potplat s prenaglašenim šarama na peti i prstima koje omogućavaju superiorno prianjanje, tako da s ovim modelu ne morate razmišljati o stabilnosti. A ni o udobnosti, jer su srednji potplat i unutrašnji uložak ispunjeni oblikovanom CX pjenom koja osigurava cjelodnevnu udobnost stopalima. Ovo je, sigurni smo, sjajna vijest za sve sneaker entuzijaste koji nezaustavljivo koračaju gradskim ulicama.

Redizajnirane za pokret, Run Star Motion predstavljaju novo poglavlje u samoizražavanju. Vrijeme je da krenete naprijed u društvu ovih sofisticiranih Converse tenisica koje će vam osigurati vrhunski osjećaj komfora, uz jedinstvenu platforma siluetu i odvažan, futuristički dizajn.

Run Star Motion modele možete pronaći u Buzz shop-ovima, kao i online.

Slični članci