pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
30.03.2022.

BUZZ ONLINE RAFFLE

BUZZ ONLINE RAFFLE donosi ti model NIKE AIR JORDAN 1 MID “Light Smoke Grey”  .

Riječ je o modelu nastalom osamdesetih godina koji se u velikom stilu vraća na sneaker scenu. Svojim perfektnim dizajnom i efektnim detaljima koji se savršeno ističu, Nike AIR JORDAN 1 opravdava titulu college statement modela koji ne smiješ izostaviti iz svoje kolekcije.

Zbog toga u četvrtak 7. travanja ne smiješ propustiti BUZZ Online Raffle.

Što je potrebno napraviti da bi sudjelovao/la u BUZZ Online Raffle-u?

Prijave za Raffle počinju u četvrtak 7. travnja u 9h i trajat će do 21h. Klikom na banner koji će biti postavljen na našem webu, otvorit će se formular u kojem trebaš ostaviti svoje podatke.

Jedna osoba može se prijaviti za Raffle samo jednom, s jednog računala ili IP adrese. Prilikom unosa podataka, potrebno je navesti veličinu koju bi želio/la kupiti, ali i označiti hoće li ti tenisice biti isporučene na adresu ili ćeš ih preuzeti u jednoj od naših BUZZ trgovina.

Nike AIR JORDAN 1 MID bit će dostupne u veličinama od 41 do 46 po cijeni od 889,00 kn. Nakon popunjene prijave, na tvoju e-mail adresu stići će mail s potvrdom jesi li se uspješno prijavio/la za Raffle. Nakon nasumičnog odabira svi prijavljeni sudionici će biti obaviješteni o tome jesu li oni ti koji su odabrani za kupovinu ovog ekskluzivnog Nike AIR JORDAN 1 MID modela ili nažalost nisu. Obavijest sudionicima će biti poslana sljedeći dan, 8.4. stoga obavezno provjeri sve svoje pretince dolazne pošte (inbox, spam, trash, neženjena pošta...)

Ukoliko si izvučen/a, a odabrao/la si preuzimanje u trgovini, imat ćeš 48 sati da nam povratno javiš koja bi to trgovina bila i 48 sati po isporuci u poslovnicu da Nike AIR JORDAN 1 MID i kupiš u veličini za koju si se prijavio/la.

Čekamo te na Buzz Online Raffle-u. Sretno!

Buzz tim 

Slični članci