pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
01.04.2022.

REEBOK CLASSIC LEATHER − Veliki povratak ikone klasičnog stila

Ljubitelji sneaker kulture, imamo sjajnu vijest za vas − klasika se vraća na velika vrata. Vanvremenske i svestrane, ikonične Reebok Classic Leather tenisice će obilježiti sezonu proljeće/ljeto 2022. U moru inovacija, konzumerizma i prolaznih trendova, klasičan stil je pravo osvježenje u svijetu mode. Zbog toga vjerujemo da se ovaj model zaslužuje naći u tvojoj kolekciji. Bez obzira na to da li si ljubitelj klasičnog stila ili povremeno želiš izaći van svojih okvira, sa ovim tenisicama sigurno nećeš pogriješiti, jer − klasika je uvijek u modi

Hajde da ne govorimo o njenoj neprolaznosti, već o svemu onome što klasika može uprkos stalnom napretku modernog. Klasika ne mora biti dosadna - ona je inspirativna, pokretačka, nezaustavljiva. Sjajno se uklapa u gotovo svaki stil, ali ipak ostaje dosljedna i autentična. Upravo to je motiviralo ovaj brend da pokrene Always Classic kampanju i da u prvi plan istakne svoj kultni model − Reebok Classic Leather.

Mnogo je načina da pokažemo svoju originalnost, a klasika je jedan od njih. Ne moraš ići daleko − kreni od sebe, jer imaš mnogo toga za ponuditi. Budi ono što jesi, budi neponovljiva klasika. Always Classic kampanja kreirana je kako bi proslavila pionire stila koji žele pokazati što za njih znači biti klasičan. To su nadahnjujuće priče ljudi koji iznova pomiću granice stila, inspirirajući fanove da budu odvažni akteri promjena u svijetu koji ih okružuje. Ako želimo ići naprijed, moramo učiti iz prošlosti i njegovati svoje nasljeđe. Upravo to nam poručuje najnovija kolekcija kultnog klasika među tenisicama.

Kao neodvojiv dio Reebok nasljeđa, Classic Leather tenisice su svoju premijeru imale davne 1983. godine. Ako se pitate što je ono što ih čini posebnim, odgovor se krije upravo u njihovoj klasičnosti. Jednostavna, a gotovo savršena silueta sa gornjištem od najmekše kože, prošivenim detaljima i prepoznatljivim logotipom dizajnirana je za lako prilagođavanje svakom outfit-u. Ova proslavljena kolekcija već desetljećima oduševljava fanove širom svijeta, a ove sezone stupa na scenu osvježena novim kombinacijama boja − klasičnim, naravno. Kada govorimo o proljetnim, sunčanim danima, ne možemo izostaviti bijele tenisice, jer one svaku odjevnu kombinaciju podižu na slijedeći nivo. Za ljubitelje svedenog izgleda, tu su Reebok Classic tenisice u crnoj boji koje ćeš jednostavno uklopiti uz sve što nosiš.

Ne zaboravi da ovog proljeća osvježiš svoju sneaker postavku bar jednim parom klasičnih tenisica koje ćeš moći nositi i u svakoj slijedećoj sezoni. Modele iz nove Reebok Classic Leather kolekcije pronaći ćeš u Buzz shop-ovima, a dostupni su i online.

 

Buzz tim

Slični članci

09.
Apr.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!