pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
21.04.2022.

BUZZ 7TH BIRTHDAY RECAP

Dragi Buzzovci, vikend za nama obilježili smo sjajnom proslavom 7. rođendana koji je bio odličan povod za ponovno druženje. Nakon više od dvije godine neizvjesnosti, drago nam je da smo dobili priliku da se okupimo uživo i obilježimo još jednu godinu postojanja među ljubiteljima sneaker kulture. Kao i do sada, ni ovaj rođendan nije mogao proći neopaženo, pa smo uz prisustvo brojnih obožavatelja i promotora organizirali nezaboravan provod za sve one koji su se u petak i subotu zatekli u našim shopovima u Arena Centru i Portanova Osijek.

Pravo iznenađenje za posjetioce bila je zabavna aktivacija pod nazivom Catch your Buzz, koja je privukla veliku pažnju brojnih poznavalaca tenisica. Na velikom LED ekranu postavljenom u shopu, učesnici su imali priliku da se okušaju u izazovu i pokažu koliko znaju o lifestyle modelima poznatih brandova. Siluete tenisica koje se dinamično pojavljuju i mijenjaju na ekranu, trebalo je sortirati prema zadatom brandu, što svakako nije bio lak zadatak. Najbolji i najbrži učesnici su, kao nagradu za zavidno poznavanje sneaker modela, osvojili Reebok tenisice. Naravno, želimo da naglasimo da to nisu bilo kakve tenisice, već model na koji smo posebno ponosni - jedinstvena kolaboracija branda Reebok i Buzz koncepta. Ovim smo na simboličan način obilježili još jednu uspješnu godinu za nama.

Čestitke su stizale sa svih strana, a ukoliko niste imali priliku da na društvenim mrežama poznatih influensera ispratite kako je to izgledalo, pogledajte video u nastavku teksta. Među onima koji su nam čestitali rođendan, našli su se i Iva Gavrić, Kristijan Mihalić, Beatricia Palčić i mnogi drugi.

Sve u svemu, još jedan zabavan vikend je iza nas, a mi ćemo se potruditi da svaki naredni rođendan učinimo još zanimljivijim. Do sljedećeg druženja, keep on Buzzin’!

Buzz tim

Slični članci

09.
Apr.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!