pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
28.04.2022.

BUDI I TI PRODAVAČ U BUZZ-U!

Buzz koncept store je mjesto koje spaja odličnu kupovinu s različitim segmentima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i premium modela svjetskih brandova, koji žele svojom obućom dati osobni pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreirati jedinstven stil.

Mi smo prava destinacija za sve ljubitelje tenisica.

Naša misija je promovirati urbanu street kulturu i moderni sportski stil kroz drugačiju i jedinstvenu prezentaciju najboljih modela u sportskoj industriji.

Uslijed rasta i razvoja tržišnih potencijala, kao i proširenja obujma poslovanja, u potrazi smo za kandidatima koji bi se pridružili našem uspješnom timu na poziciji:

PRODAVAČ

O poziciji:

Na ovoj poziciji odgovarao bi za adekvatno i pravovremeno funkcioniranje svih procesa vezanih za prodaju (usluga, poznavanje robe, prijem i manipulacija robom, higijena u maloprodajnom objektu, odnos prema kupcu).                  

Ključan aspekt uloge prodavača je pružanje kvalitetne usluge potrošačima, informiranje kupaca o karakteristikama artikala iz asortimana maloprodaje, uvjetima i mogućnostima plaćanja, trenutnim akcijama/popustima i loyalty programima, kao i pomoć pri odabiru artikala su svakodnevni radni zadaci.             

Pratio bi asortiman i želje kupaca, izlagao artikle, vršio prijem i odlaganje robe u skladišnom prostoru maloprodajnog objekta.                              

Ukoliko si ambiciozan da budeš dio tima vodećeg lanca za prodaju sportske obuće, odjeće i opreme u Hrvatskoj, prijavi se otvorenom molbom.

Važno je da:

Imaš radnog iskustva u sektoru trgovine

Minimalno završena srednja stručna sprema

Imaš dobre vještine komunikacije

Odgovoran si i organiziran

Benefiti za zaposlene:

Atraktivna zarada

Bonusi na mjesečnom nivou

Popusti za zaposlene

Razvojni plan za zaposlene

Mentorstvo od prvog radnog dana

Priručnik za prodavače

Obuke i treninzi

Mogućnost napredovanja

Ukoliko želite biti dio dinamične ekipe koja postavlja standarde i njeguje timski rad, pošaljite svoj CV i popratno pismo elektronskim putem, na adresu: posao@sportvision.hr sa subject-om OTVORENA MOLBA ZA POSAO U BUZZ-U.

Kontaktirat ćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminirani u odnosu na spol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, vjero ispovijest, bračni status, seksualno ili političko opredjeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo osobno svojstvo. Napomena: slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija njegove osobne podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa zakonom o zaštiti podataka i da isti budu sastavni dio baze kandidata kompanije Sport Vision.

Buzz tim

Slični članci