pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
05.05.2022.

OPĆI UVJETI SUDJELOVANJA „AirMax Day Event“

Osobe koje žele sudjelovati u događaju moraju se upoznati s dolje navedenim uvjetima te su dužni pridržavati se niže navedenih Općih uvjeta sudjelovanja „AirMax Day Event“. 
Organizator događaja zadržava pravo izmjene i/ili dopune ovih Općih uvjeta sudjelovanja, a promjene stupaju na snagu nakon njihove objave na web stranici: https://www.buzzsneakers.hr
Registracijom sudionik prihvaća i slaže se sa sljedećim uvjetima:

OPĆI UVJETI SUDJELOVANJA
„AirMax Day Event“

Opće odredbe
Organizator događaja je SPORT VISION d.o.o. Zagreb, Bani 75, MBS 030126201, OIB 30098672140.
Partner je svaka pravna ili fizička osoba koja je preuzela određene obveze vezane uz organizaciju i provođenje događaja. 
Događaj će se održati 08. svibnja 2022. u trajanju od 11,00 sati do 20,00 sati, u prostorijama galerije Forum, Kulturno informativnog centra na adresi ul. Nikole Tesle 16, 10000, Zagreb.
Na Događaju će se organizirati natjecanje u obliku kreativne radionice na kojoj će moći sudjelovati zainteresirani sudionici koji se prijave putem web stranichttps://buzzsneakerscroregistration.com, a koje natjecanje se sukladno odredbama Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) ne smatra nagradnom igrom.
Događaj se priređuje u cilju promidžbe Organizatora.
Način sudjelovanja u natjecanju
Za sudjelovanje na Događaju potrebno se prijaviti na željenu radionicu putem web stranice https://buzzsneakerscroregistration.com/ te prihvatiti ove Opće uvjete sudjelovanja.
Sudionici će tijekom dana moći sudjelovati u jednoj od 8 zakazane radionice.
Sudionici „AirMax Day Event“ radionica dobit će priliku osvojiti ručno rađeni Air Max tepih Subculture. Pobjedničke dizajne odabrat će žiri sastavljen od Vesna Čačić, Dino Cafuk, Iva Žužić, Kristijan Mihalić, Franjo Opačak
Sudionik događaja razumije i prihvaća da je sudjelovanje dobrovoljno.
Sudionik je odgovoran za svoje postupke tijekom Događaja.
Pravo sudjelovanja 
Na Događaju mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Organizatora i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ovog natjecanja.
Nagradni fond
Nagradni fond sastoji se od personaliziranog tepiha i poklon bona u iznosu od 1.000,00 kn.
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 1.900,00 kuna. 
Objava dobitnika
Odabir sudionika sa najkreativnijim radom održat će se 08. svibnja 2022. do 20,00 sati, u prostorijama galerije Forum, Kulturno informativnog centra na adresi ul. Nikole Tesle 16, 10000, Zagreb
Ime sudionika s najkreativnijim radom bit će objavljeno u roku 8 dana od dana održavanja Događaja na Internet stranici https://www.buzzsneakers.hr
Preuzimanje nagrada
Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze  Organizatora događaja prema sudioniku sa najkreativnijim radom. Sudionik sa najkreativnijim radom će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem u roku 8 dana od dana održavanja natjecanja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.
Ostale odredbe
Sudionik razumije i suglasan je da će tijekom događaja Organizator imati pravo snimati, praviti audio i video snimke i stvarati bilo koje druge materijale koji uključuju sliku i/ili glas sudionika, kao i koristiti materijale na bilo koji način, uključujući davanje prava trećim stranama da ih koriste.
Organizator i partneri događaja ne odgovaraju za imovinsku i neimovinsku štetu koju je sudionik pretrpio tijekom Događaja. Ograničenje odgovornosti odnosi se na izravnu i neizravnu materijalnu ili nematerijalnu štetu.
Organizator nije odgovoran za bilo kakve rizike po zdravlje sudionika ili pogoršanje njegovog zdravlja u svezi sa sudjelovanjem.
Organizator nije odgovoran za artikle ili nagrade koje su osigurali Partneri.
Događaj se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu događaja biti obaviješteni na Internet stranici https://www.buzzsneakers.hr. Organizator u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.
Objava Općih uvjeta sudjelovanja
Opći uvjeti sudjelovanja bit će objavljeni na Internet stranici https://www.buzzsneakers.hr i u prostorijama galerije Forum, Kulturno informativnog centra na dan održavanja kreativne radionice.
Osobni podaci
Pridruživanjem Događaju i pristankom na ove Opće uvjete, sudionici daju privolu i dobrovoljno daju pristanak na obradu svojih osobnih podataka (ime, prezime, e-mail i broj telefona) u svrhe povezane s Događajem.
Organizator će od Sudionika prikupljati sljedeće osobne podatke:
-    ime;
-    prezime;
-    broj mobitela;
-    email adresa.

Organizator će, kao voditelj obrade, poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci Sudionika u natjecanju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Osobni podaci se prikupljaju i obrađuju u svrhu provedbe ovog događaja te se neće koristiti u druge svrhe, osim ako sudionik za to ne da zasebnu privolu.

Nakon 6 mjeseci od završetka događaja, osobni podaci sudionika bit će izbrisani iz baza podataka Organizatora.
Davanje osobnih podataka sudionika je nužan uvjet za sudjelovanje u događaju i urednu provedbu istog kao i za dodjelu nagrada sudioniku sa najkreativnijim radom. Ako se podaci ne pruže, tada nije moguće sudjelovati. Sve informacije o zaštiti svojih osobnih podatka te o pravima koja imaju kao ispitanici, mogu se pronaći na Internet stranici https://www.sportvision.hr.
U slučaju bilo kakvih upita u vezi obrade svojih osobnih podataka, sudionici se mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail: petra.jurcic@jurcic-prpic.hr.
Rješavanje pritužbi i valjanost pravila
Sve pritužbe i reklamacije rješava Organizator. U slučaju osnovanih pritužbi Organizator se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.
U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog Događaja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

Nagradni natječaj je završio, a s završetkom istog dobili smo pobjednika ovog nagradnog natječaja!

POBJEDNIK JE:

.

.

.

.

.

Ksenija Jurinec

Čestitamo pobjednici i molimo da se javite u inbox do 15. 05. kako bi se dogovorili oko detalja preuzimanja nagrade. 

 


U Zagrebu, 29.04.2022. godine

SPORT VISION d.o.o.,
Antonija Stojić, direktor
 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Magazin
22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta