pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
25.05.2022.

Fun with Nike Dunk Low

Hej ljudi!

Vraćam vam se s pričom o možda najuzbudljivijem modelu do sada, riječ je o Nike Dunk Low, koje su me odmah s polica Buzz shopa osvojile svojim izgledom i detaljima. 

Pretpostavljam da niste iznenađeni odabirom modela, koliko ste iznenađeni odabirom boja, ali jednostavno nisam mogla odoljeti ovom razigranom, šarenom paru. 

Nike Dunk Low inspirirane su legendarnim košarkaškim modelima i već više od 30 godina su jedne od najudobnijih tenisica. Upravo ih ta kombinacija elegantnog klasičnog dizajna i udobnosti čini trenutno najpopularnijom tenisicama među sneakerheadsima. 

Kada biram tenisice, najčešće odaberem modele koji se neće stopiti s outfitima, već će biti prva odjevna stvar koju će neko primijetiti, a ove ekstravagantne tenisice, za koje sam se ovog puta odlučila, su upravo to! Bezbroj detalja, printova i tekstura su te koje ih čine posebnim. Svo to ludilo i detalje- safari print, boje i vještačko krzno, izbalansirala je bijela baza i jednobojni Swoosh, tako da ih nije teško kombinirati uz svakodnevne outfite. Neobični izgled i lakoća ih čine savršenim teniiscama za sunčane proljetne dane i razne dnevne aktivnosti.

Ukoliko želite da se ističete i da iskačete iz mase, ovo je model koji mora postati dio vaše kolekcije. Ovaj put sam ih  iskombinirala s asimetričnom Nike majicom i donjim dijelom trenerke, i definitivno nisam ostala nezapažena na ulicama.

Uživajte u lijepim sunčanim danima i novim cool modelima koji su stigli u Buzz shop i online <3

 

Do narednog čitanja,

INA 

 

 

Slični članci