pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
23.06.2022.

ADIDAS ZX 22 BOOST: CHOOSE YOUR NZXT DESTINATION

Recite nam koja je vaša sljedeća destinacija, a mi ćemo vam otkriti neviđeni svijet mogućnosti. Krenite na uzbudljivo putovanje i doživite kreativnu budućnost u potpuno drugačijem svjetlu uz adidas Originals, koji je upravo postao bogatiji za još jedan model. ZX 22 BOOST najnovija je silueta iz revolucionarne ZX kolekcije koja se vraća na scenu hrabrija nego ikad. Ako tražite novo, svježe sneaker iskustvo, ovo je putovanje koje ne smijete propustiti. Pa, krenimo!

ZX linija uvijek je pomicala granice, proširujući svoje horizonte na novo i nepoznato. Sve je počelo davne 1984. godine kada je adidas lansirao prvu ZX seriju tenisica dizajniranih za trkače različitih profila i mogućnosti. Uz implementaciju najsuvremenijih tehnologija, uključujući Torsion System i Soft Cell, ovi su modeli ubrzo postali sinonim za udobnost u svijetu trčanja. Ulazak u popularne sneaker krugove dogodio se krajem 80-ih, kada su ih slavili pobornici rave kulture iz zapadnoeuropskih gradova, poput Manchestera i Berlina. Od inovativnih tehnologija, preko naprednog dizajna - evolucija modela ZX nastavlja se i danas. Uzimajući inspiraciju od svojih prethodnika, ZX 22 BOOST nastao je korištenjem virtualne i proširene stvarnosti. Ove tenisice su alat za izražavanje svih onih koji razmišljaju o budućnosti i pomiču granice, a pritom ostaju vjerni svojim korijenima. Ljubitelji prepoznatljivog adidas stila moći će uživati ​​u kombinaciji trkaće klasike i urbanog izgleda koji svaki street style outfit podiže na višu razinu.

Dizajniran s Jeet Boost tehnologijom za pružanje energije, udobnosti i stabilnosti na svakom koraku, najnoviji član ZX obitelji donosi detalje visoke tehnologije koji vašem stilu daju jedinstven pečat. Ove tenisice imaju gornji dio od prozračnog tekstila s glatkim slojevima antilopa, za dodatnu potporu stopalu. Izvezeni logo Trolista na jeziku i prepoznatljive tri pruge sa strane, kao zaštitni znak brenda, dolaze do izražaja tek u kontrastu s upadljivim šarama čipki. Srednji potplat od EVA pjene omekšava kontakt s bazom, dok tekstilna podstava pruža osjećaj ugode svaki put kada ih stavite. Složit ćete se s tvrdnjom da je udobnost najvažniji dodatak za duge gradske šetnje, no zapravo je dizajn ono što vašem izgledu dodaje urbanu vibru. Boje koje dominiraju ovom futurističkom siluetom pružit će vam mnoge kreativne mogućnosti za kombiniranje. Na vama je samo da ih uklopite u svoj autentični stil.

U nastojanju maksimiziranja udobnosti i poboljšanja dizajnerskih linija, adidas je još jednom pokazao svijest o očuvanju okoliša. Usmjereni na ekološki prihvatljivu proizvodnju, kreatori novog modela ZX pobrinuli su se da najmanje 25% materijala u gornjem dijelu bude izrađeno od najmanje 50% recikliranog sadržaja. Ovo je još jedan korak prema budućnosti koju svi želimo i dokaz da je ZX pravi predstavnik futurističkog stila.

 

Ako ste ljubitelj tenisica koje ostavljaju snažan prvi dojam, adidas ZX 22 je model koji morate imati u svojoj kolekciji. Tenisice su dostupne u veličinama za muškarce i žene, a sada ih možete pronaći u nekom od Buzz shopova ili online.

Buzz tim

 

Slični članci