pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
18.10.2022.

NAPAPIJRI FW22 - BE OUT THERE

Putovanje bez granica u onome što nosite bi bio kratak opis nove NAPAPIJRI BE OUT THERE kolekcije koja spaja kontraste – praktičnost i modu, prirodu i grad. Kombinujući nasljeđe i budućnost, NAPAPIJRI nas poziva da otkrijemo, ne samo prirodu, već i sebe. Bilo da se radi o gradu ili inspirativnom zimskom okruženju, kolekcija FW22 donosi estetiku koja u potpunosti prati dinamičan ritam života na otvorenom.

STREETSTYLE KAO GLAVNA JEDINICA URBANOG NAČINA ŽIVLJENJA

Modeli koji čine kolekciju FW22, inspirisani su duhom Norvežana naroda koji je duboko povezan sa brendom Napapijri i koji je odabrao norvešku zastavu kao simbol ljubavi prema prirodi. Svojim dinamičnim stilom i metropolitskim dizajnom koji je nepogrešiv u bojama, oblicima i materijalima, nova kolekcija odražava i prenosi zadovoljstvo boravka na otvorenom sa prijateljima, slaveći prirodu kao savršenu pozornicu za individualno, slobodno izražavanje.

U susretu mode i performansi, kolekcija se fokusira na izbor materijala neophodnih za svako iskustvo na otvorenom – od odjevnih predmeta iz Circular serije koji su napravljeni od ECONYL® regenerisanog najlona i u potpunosti se mogu reciklirati, do legendarne Skidoo jakne od recikliranog CORDURA® materijala, i održive NATIVA® vune, linija obnavlja svoju posvećenost održivosti i podiže je na kreativne visine.

NAPAPIJRI MODELI U NOVOM, OSVIJEŽENOM IZDANJU

Uvjek inovativni, najsviježiji NAPAPIJRI modeli odražavaju našu prirodu i slave anorak kao vrhunski stil outwear ponude. Pored ostalih, i ove sezone fokus je na RAINFOREST jakni koju prati mnogima omiljena NORTHFAHRER silueta.

Prva i najpoznatija NAPAPIJRI jakna, RAINFOREST, i ovog puta nas oduševljava svojim print i klasik verzijama kroz apsolutnu dominaciju detalja. Udobnost, svestranost i modernost nastavljaju pratiti stil najomiljenije NAPAPIJRI jakne koja je u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju – inovativnoj tehnologiji koja regulira toplinu i u potpunosti mijenja pernate ispune. Ista udobnost, ista toplina, nepogrešivi duh otkrića koji nepogrešivo spaja modu i funkcionalnost. Simbol pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vjetra, sa i bez džepova, u klasik ili print varijanti.

Dizajniran za istraživače koji traže nove puteve, NORTHFARER od ultralaganog CORDURA® materijala odaje počast našoj najpoznatijoj silueti, anoraku, ističući njenu prefinjenjenu i urbanu privlačnost. NORTHFARER jakna govori o autentičnoj povezanosti brenda sa prirodom i njegovom energičnom, pionirskom duhu, dok se istovremeno uklapa i u najurbanije okruženje.

Iskaži svoj stil kroz različite i inspirativne, moderne i bezvremenske komade i modne detalje! Uz NAPAPIJRI ponudu nove kolekcije pokaži svoju autentičnost i kombiniraj outfite u kojima ćeš se osjećati urbano i moderno.

Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online

Buzz tim

Slični članci

11.
Jun.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!