pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
02.11.2022.

New Balance XC-72: Retro-futuristička silueta za ljubitelje urbanog stila

Iz kreativne radionice najpoznatijeg bostonskog brenda za proizvodnju trkačkih tenisica stiže nam potpuno drugačija i neočekivana retro-futuristička silueta u osviježenim kombinacijama boja koje će svi ljubitelji urbanog stila ove jeseni obožavati. Riječ je o New Balance XC-72 tenisicama inspiriranim bogatim nasljeđem i dizajniranim za sve one koji su okrenuti ka budućnosti. Ukoliko težite da svojim stilom dominirate i budete uvijek korak ispred drugih, ovo su tenisice koje ne smijete propustiti.

Poštovati ono što je najbolje iz prošlosti, dok istovremeno težite inovativnosti i futurističkom pristupu oduvijek je bio jedan od najvećih izazova za one koji grade sneaker kulturu. Neki od najpoznatijih tvoraca tenisica pokušavali su oživjeti popularne retro siluete dodajući im tehnologije i uvodeći inovacije u dizajn, ali samo najboljima je pošlo za rukom da uspiju stvoriti u potpunosti originalan i prepoznatljiv model koji će doživjeti globalnu popularnost, kao što je to slučaj sa New Balance XC-72 tenisicama.

Neki od najpoznatijih NB modela iz 70-ih godina prošlog vijeka poslužili su kao inspiracija za kreiranje ovih tenisica, a stara reklamna kampanja iz tog perioda pod nazivom „Three of the Best“ podstakla je kreatore da od svakog od ta tri trkačka modela izvuku karakteristične elemente đona i spoje ih u jedan, sada već prepoznatljiv đon XC tenisica Drugi, pomalo neočekivani izvor inspiracije bila je automobilska industrija koja je išla daleko ispred svog vremena. Proizvodnja sportskih automobila bila je u ekspanziji, a na tržištu se moglo vidjeti sve više modela futurističkog dizajna i inovativnih tehnologija. Upravo ovim je inspiriran i poznati slogan – „Sports Car For Your Feet“ koji je javnosti premijerno predstavio model Casablanca x NB XC-72. Potpuno neočekivano, tenisice su doživele globalnu popularnost, a brend je nastavio da iznenađuje ljubitelje ove retro-futurističke siluete sviježim i upečatljivim kombinacijama boja.

Pored bogatih kolorita, ono što privlači najviše pažnje je prenaglašen izgled đona koji obiluje teksturama i detaljima dizajna. Spoj različitih trakcionih šara, oštri i zaobljeni rubovi, kontrastne boje – đon ovih tenisica je savršen u svojoj asimetričnosti. Gornjište je kombinacija slojeva od brušene kože i tekstila, sa klasičnim vezanjem i istaknutim logotipom. Od odabira materijala do završnih detalja i boja, ovaj model ostavlja dojam premium izrade. Odlično se uklapa u svaki outfit – od ležernih i sportskih, pa sve do urbanih.

XC-72 tenisice su stvorene za ljubitelje futurističke estetike i sneaker entuzijaste koji teže autentičnom stilskom izrazu. Dostupne su u Buzz šopovima, kao i online.

Buzz tim

 

 

Slični članci

11.
Jun.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!