pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
09.01.2023.

POČINJE SEZONSKO SNIŽENJE U BUZZu!

Za sve prave Sneaker fanove, BUZZ je pripremio veliko zimsko sniženje u trgovinama i na web shopu! Odabrani asortiman nalazi se na popustima koji kod određenih modela idu i do 50%!

Mnogi su čekali baš ovo vrijeme u godini kada omiljne modele tenisica, odjeće i opreme mogu nabaviti po sniženim cijenama. sada je pravo vrijeme za shopping jer smo ti na BUZZ web shopu pripremili zimsko sniženje s popustima do 50%! Počasti se novim tenisicama ili hoodicom svojih najomiljenijih brandova! 

Svoj popust uhvati i u BUZZ trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Varaždinu, Puli i Rijeci gdje te čekaju ludi popusti do čak -40%! Dobro poznata ponuda odjeće i obuće poznatih svjetskih brandova nalazi se na posebnom popustu za sve ljubitelje Sneaker kulture i one koji će to postati. Na sezonskom su se sniženju tako pronašli artikli Nike, adidas, New Balance, Converse, Reebok i Puma asortimana. Izaberi tenisice koje će na najbolji način upotpuniti tvoj jedinstveni stil i pokazati jasan stav. 

Ulovi svoje popuste u BUZZ trgovinama i na web shopu, odmah sad pogledaj cijelu ponudu i ulovi najbolje komade na vrijeme jer zalihe se prazne jako brzo.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Magazin
22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta