pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
17.04.2023.

BUZZ OTVARA JOŠ JEDNA VRATA U SPLITU!

Obožavaš tenisice i urbani, ulični stil? Imamo odličnu vijest za tebe! Buzz Sneaker Station otvara svoja vrata u City Center One Split i povodom otvorenja častimo te s 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 20% na odabrani već sniženi asortiman do 30% samo na dan otvorenja 20.4. samo uz Sport&Bonus karticu!

BUZZ Sneaker Station je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih tenisica, koji žele svojom obućom dati osobni pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil. Buzz donosi novosti iz lokalnog i globalnog okruženja pažljivo odabranim kolekcijama kao i načinom prezentacije proizvoda. Misija BUZZa je da promovira novu kulturu casual i sportskog odijevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju.

Buzz Sneaker Station je tvoja nova destinacija za shopping, uz dobar provod, izgradi svoj vlastiti stil i uživaj u svakom koraku u kojem te prati Buzz. U moderno uređenom ambijentu, možeš pronaći najtraženije i nove modele svjetskih brandova poput Nike, adidas, Reebok, New Balance, Puma, Champion, Converse i brojnih drugih.

Buzz Sneaker Station, destinacija za sve ljubitelje tenisica i uličnog stila, otvora svoja vrata u Splitu, 20.4.2023. u trgovačkom centru City Center One Split. 

Vidimo se! 

Slični članci