pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
18.04.2023.

Put a .DOT on expected: new brand is finally here!

Ovo proljeće započinjemo novitetima, a najsvježiji je upravo stigao u Buzz Sneaker Station! Upoznajte .DOT, prvi Buzz brend na našim policama koji smo pažljivo kreirali za ljubitelje urbanog, sportskog stila. Ukoliko ste u stalnoj potrazi za odjevnim komadima koji su casual i atraktivni, vrijeme je da zastanete i upoznate se sa novom .DOT kolekcijom.

Naš fokus je na odabiru kvalitetnih materijala i svestranom dizajnu koji .DOT modele čini nosivim u svim prilikama. Spoj klasičnog i modernog, balans između jednostavnog i autentičnog, hrabro eksperimentiranje bojama i detaljima unosi neočekivani zaokret u svaki outfit.

Nova .DOT kolekcija donosi širok izbor različitih odjevnih komada koji čekaju da ih prošetate gradskim ulicama. Majice kratkih rukava i hoodice, kao nezaobilazni odjevni komadi u svakom ormaru, oduševiti će vas svedenim bojama, upečatljivom grafikom i detaljima brendiranja, zbog čega ćete poželjeti da ih nosite iz dana u dan. Izbor je veliki, zato ne zaboravite – za koji god model da se odlučite, nećete pogriješiti, jer kod urbanih street style outfita nema striktnih pravila. Važno je samo da se osjećate super kada ih nosite.

Za djevojke koje prate trendove i žele istaknuti svoju autentičnost, kao must-have iz nove kolekcije izdvojiti ćemo DOT haljinu od laganog materijala, kao i Asimetrical majicu koje vam nudi bezbroj mogućnosti za kombiniranje. Autentična, odvažna, sa stavom koji šalje jasnu poruku da je hrabrost jedan od modnih imperativa, ova majica je sve što vam je potrebno za povremeno eksperimentiranje stilom.

Sjajna vijest za muški dio ekipe – donji dijelovi trenirke i kratke hlače biti će u fokusu ove sezone, zato što su tako cool i udobni, da će toplije dane pretvoriti u pravo uživanje. Pored sportskih krojeva trenirki, u DOT ponudi su i trendy kratke hlače dužine do koljena, napravljeni od laganih, pamučnih materijala. Boje variraju od klasičnih i svedenih tonova poput bijele, sive i crne, pa do color-block varijanti, kakav je ovaj DOT muški šorc.

Istražite sve modele u Buzz trgovinama ili jednim klikom na .DOT online ponudu i stavite točku na potragu za novim, omiljenim brendom.

Buzz tim

 

Slični članci