pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
04.05.2023.

Ready for spring with Chuck Taylor All Star Construct

Hej, da li znaš da je Chuck Taylor All Star Construct upravo stigao u Buzz?! Vrijeme je da se pokreneš u ritmu proljeća i da svoje outfite osvežiš baš ovim tenisicama. Evo i zašto..

Ovaj model je game changer, inovacija koja je pronašla svoje mjesto među kultnim Converse tenisicama i donela novi vibe dobro poznatom dizajnu. Evolucija Chuck Taylor-a se upravo dogodila! Construct je stvoren na klasičnim osnovama i nasljeđu koje potječe još iz 1980. godine. Uzimajući detalje dizajna od legendarnih košarkaških silueta, kao što su Pro Star i Star Tech, ove tenisice spajaju prošlost i budućnost na najbolji mogući način.

U to ćeš se uveriti već na prvi pogled! Njihov srednji potplat doseže sve do gornjišta, omotava ga i čini još izdržljivijim, dok EVA pijena donosi udobnost i lakoću svakog koraka. Da, ovo su tenisice u kojima možeš šetati satima od jednog do drugog omiljenog mijesta u gradu, a da i dalje imaš osjećaj kao da hodaš po oblacima. Gumeni potplat sa dijamantskom i herringbone šarom je udvostručen kako bi podigao tvoj stil na još viši nivo. Uz to, pruža sjajno prianjanje i izdržljivost, dok istovremeno doprinosi modernoj estetici ovih tenisica. Poluduboka silueta, klasično pertlanje, prošiveni detalji i prepoznatljivo Chuck Taylor brendiranje na bočnoj strani gornjišta ne mogu proći nezapaženo.

Za Converse, Chuck Taylor All Star linija je već dugo izvor inspiracije i rasta. Prihvaćena širom svijeta od strane kreativnih pojedinaca i ljubitelja originalnog stila, ova linija nastavlja svoj razvoj kroz najnoviji Construct model. Sigurni smo da će vrlo brzo zavladati ulicama svijetskih metropola i osvojiti i najzahtevnije sneakerheads-e, pobornike street style-a i urbane kulture.

Neka ovog proljeća bude i neizostavni dio tvoje kolekcije! Usudi se pomaknuti granice stila i hrabro zakorači u toplije dane. Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct tenisice već sada u Buzz trgovinama ili online.

Buzz tim

Slični članci