pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
11.10.2023.

Zaigraj Buzzer beater na adidas Zagreb Originals eventu i odnesi lude popuste!

U znak nove ere Originalsa, adidas organizira veliki event koji je otvoren za javnost pod imenom „Zagreb Originals“. Održat će se u subotu 14. listopada u Vintage Industrial Baru gdje vas, između ostalog, očekuje i „Buzzer beater“ aktivacija na kojoj ćete imati priliku zaigrati košarku i pritom osvojiti popuste na adidas Originals modele u BUZZ trgovinama!

Pogodi u koš s jedne od tri označene udaljenosti i odnesi -10%, -20% ili -30% popusta. Pravila igre su:

  • Jedan šut s prve udaljenosti (najbliže košu) = -10% popusta
  • Dva šuta s druge udaljenosti (malo dalje) = -20% popusta
  • Tri šuta s treće udaljenosti (najdalje od koša) = -30% popusta

Zaputiti se prema adidas "Zagreb Originals" eventu jer vas očekuje i graffiti radionica koju će voditi poznati kolektiv „Graffiti Na Gradele“, 3x3 košarkaški turnir i DJ nastup. Bit će to ujedno idealna prilika za sve ljubitelje brenda da vlastitim očima promotre desetak pari vintage adidas tenisica s originalnim kutijama koje su prije nekoliko desetljeća promijenile modni svijet. U sklopu eventa organiziran je i košarkaški turnir, adidas photobooth i oslikavanje murala od strane iskusnog kolektiva Grafiti na gradele.

adidas Originals modeli su se na tržištu prvi puta pojavili tijekom pedesetih te šezdesetih godina i to kao obuća u prvom redu namijenjena za sportaše i skejtere, no tenisice su brzo prerasle okvire sportskih terena i zavladale uličnim modnim miljeom. Isti modeli Gazellica, Sambica i Superstarica mogli su se pronaći u ormaru Noela Gallaghera, Micka Jaggera te hip-hopera iz skupine RUN DMC, baš kao i na stopalima „običnih“ građana, u prvom redu amaterskih nogometaša, košarkaša i skejtera.

U to vrijeme nosili su ih svi, doslovno svi koji su cijenili modu i street style wear. Radi se o komadu obuće koji u sebi sadrži srž univerzalnosti od svojih samih početaka, nema dašak ekskluzivnosti koji se znao oviti oko skupocjenih krpica tadašnjih zvijezda.

I sada, nekoliko desetljeća poslije, povijest se ponavlja i adidas Originals nanovo puni ormare celebova te njihovih obožavatelja, samo što ovoga puta nije dominantno prisutan kod muškaraca, već je jednako popularan i kod žena.

Upravo je zato adidas u sklopu Originals kampanje dodao i moćnu poruku: „We Gave the World an Original. You Gave Us a Thousand Back“ u sklopu koje slavi originalnost poznatih individualaca. U globalnoj kampanji su to, primjerice, David Beckham, Jenna Ortega i Pusha T, no okupio je i moćna imena na našoj domaćoj sceni.

Ambasadori brenda su NBA košarkaš Ivica Zubac, glazbeni trojac KUKU$, pjevačica Mia Čičak (Miach), jedni od najpopularnijih hrvatskih influencera Marko Vuletić i Karla Zelić (Superbabe Killah) te fotograf Janko Janić. Sve su redom imena poznatih kreativaca čiji potpis prati originalan, upečatljiv stil, baš kao i adidas Originals koji u 21. stoljeću oživljava baštinu brenda kroz suvremenu mladenačku kulturu.

Cijelu adidas Originals ponudu pronađi u BUZZ trgovinama i na web shopu!

Slični članci