pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
02.05.2024.

MUST VISIT: Novi Buzz u Slavonskom Brodu u Supernova Colosseum!

Novi, moderan i jedinstveni Buzz Sneaker Station otvara se u petak, 3.5.2024. u Supernova Colosseum u Slavonskom Brodu, čime će ljubitelji urbane kulture u tom gradu dobiti svoj omiljeni sneaker station, koji sadrži veliku i  ekskluzivnu ponudu najtraženijih modela poznatih svjetskih brendova.

Bilo da voliš najnovije siluete ili preferiraš sneaker klasike, zaljubiti ćeš se u naš novi Buzz Sneaker Station store onog trenutka kada ga ugledaš. Pozivamo te da zakoračiš u svijet koji je potpuno prilagođen tebi i koji, još modernijim i futurističkim dizajnom savršeno ističe pažljivo odabranu ponudu brendova Nike, Air Jordan, adidas, Reebok, Converse, New Balance, Puma, Asics, Vans, Juicy Couture i drugih.

 

 

Pazite sad! Povodom otvorenja mislili smo na vas! Stoga vas u periodu od 3. do 5. svibnja u novootvorenoj Buzz Sneaker Station trgovini uz Sport&Bonus loyalty karticu čeka -20% popusta na odabrani nesniženi asortiman i čak -10% popusta na odabrani VEĆ sniženi asortiman do -30%!

 

 

Među kolekcijama koje nikako ne smiješ propustiti nalaze se i NAPAPIJRI i Jordan, koji pored Dunk modela izrađenih od recikliranih materijala i drugih ekskluzivnih silueta i odjevnih komada čine jedan dio naše cool ponude.

Vidimo se u tvojoj novoj omiljenoj trgovini Buzz Sneaker Station trgovini na prvom katu.

 

Buzz Sneaker Station tim

 

Slični članci

25.
Jul.
2024.
Magazin
22.
Jul.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta