pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.09.2017.

Some things will never change: Puma Suede Classic +

Stigla je još jedna jesen, Zagreb, nova sezona, dvorane, treninzi, privatni, grupni, brejk, snaga, kondicija... Rekao bi moj stari frend 2 Pac: „Some things will never change.“  Aliii, što se tiče tenisica, ovaj put, to nije tako. Upadam jako u sve to u novim starim Suedicama.

Zadnji put kada sam nosio ove tenke bila je 2007. Zaljubio sam se u Air Maxice, ali moram slikovito reći da su Puma Suede Classic + u brejk svijetu kao piletina u bodybuilding svijetu.  smiley

Udobne, lagane, fleksibilne, odrađuju sve plesne pokrete kako im se kaže, a i više od toga. Puma Suede Classic + definitivno je najpoznatiji od svih Puminih modela i zaslužuje posebno mjesto u svijetu tenisica. Ovaj se model može se nazvati i prvom tenisicom B-boyinga tako da bi svaki B-boy jedan ovakav model trebao imati u svojoj kolekciji. 

Novi modeli dolaze u nekoliko boja, a ja sam ove jeseni odlučio uskočiti u bordo crvenu koja se odlično uklopila u ovu tmurnu kišnu jesen. Ono što znam je sigurno – stari dizajn je i dalje sposoban ‘’pomesti plesni pod’’.

Za kraj, očekivanja od ovih su velika, vraćam li se u zrak u Air Maxice ili ostajem u Pumicama, vidjeti ćemo u novom blogu. Do tad ostanite snažni i zdravi!  wink

 

Don Kiki

Slični članci