pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
18.10.2017.

LET THE FALL GAMES BEGIN!

Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop posljednjih nekoliko mjeseci, obišao sam mnogo mjesta, dao ljudima priliku uživati u mojoj glazbi i stekao mnogo fanova usput. Ne bih se previše hvalio, ali čisto da vas obavijestim o upgrade-u moje karijere. Znate li tko je još odradio upgrade? NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT se vratio ove jeseni s neviđenim kombinacijama boja.

Nike Air Max linija je prvi put izbačena na tržište 1987. Dizajn je napravio Tinker Hatfield, koji je prvobitno bio arhitekt Nike trgovina. Kasnije je dizajnirao velik broj Air Jordan modela. Nike Air tehnologiju je osmislio i patentirao M. Frank Rudy.

Kako bi se sačuvala tradicija i klasičan stil, odrađena je priprema za zimu s Nike Air Max 90 Ultra Mid-Winter. Ove jeseni shopovi širom svijeta preplavljeni su selekcijom sneakerboot modela. Koliko se god većina nas ne želi pomiriti sa činjenicom da je ljeto gotovo, vrijeme je da se počne razmišljati o tenisicama za jesen… Jer temperatura pada svaki dan, a uskoro će i kiša početi pljuštati.

Ali, kao što možete pretpostaviti, Nike nas neće ostaviti mokre na kiši. Njihovi sneaker/boot hibridi su tu i ove godine. Ima nekih modela koji su privlačniji od klasičnog Air Max 90 Sneaker boot, što njihov comeback u jesenskim nijansama tamnozelene sa crnim i sivim detaljima čini još značajnijim. One su spremne suočiti se s lošim vremenskim uvjetima, jer materijali od kojih su napravljeni omogućavaju veću kontrolu kretanja, a dodatno je gornjište vodootporno.

Obožavam svaki centimetar ovog sneakerboot modela, što se jasno vidi na slikama. Udobne su, idu uz svaku odjevnu kombinaciju… Nema se tu što više reći. To su Nike Air Max 90 Ultra Mid-Winter.

 

Do sljedećeg puta,

El Nino

Slični članci