pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.11.2017.

BOK EKIPA, JA SAM LF1 DUCKBOOT

Jeste li ikada razmišljali šta bi naše tenisice rekle o nama?  Istina je da su tenisice  sa nama od jutra do mraka, one znaju gdje se šećemo, gdje izlazimo, s kim se družimo, koga volimo, a koga želimo zaobići  na ulici. Također znaju kada se budimo i kada idemo na spavanje. Ako ste mislili da tenisice ne govore, varate se - one govore mnogo toga. Govore tko smo, što volimo i koji đir furamo. Moj novi buddy LF1 Duckboot je toliko cool da danas svu priču prepuštam njemu.

Zovem se  Nike  Lunar Force 1 Duckboot i jedinstveni sam hibrid Air Force tenisice i čizme.  Dolazim iz poznate obitelji koja je redefinirala  pojmove sneaker kulture. Ok, nije da se hvalim, ali...  Nisam klasična. Drugačija sam, volim kada mi se dive i kada me pokazuju. Nisam ja za svaku osobu. Ljudi kada me vide ili me odmah  prigrle ili im se uopće ne sviđam. Nije me briga za ove kojima se ne sviđam. Znam tko sam.  Malo sam  glomaznija, grublja i tvrđa, ali imam ja i svoju mekšu stranu i nju pokazujem samo svom vlasniku.  Vodootporna sam,  što znači da sam idealna  za zimu i hladno vrijeme.  Stabilna sam na ledu i snijegu i još nešto, jako sam udobna. Napravljena sam od najfinijih materijala i odlično sam društvo za lutanje po gradu. Selmu sam upoznala u Buzzu i odmah smo kliknule. Znam da me jako voli, jer se  doslovno  ne odvajamo. Stvorena sam za život u  pokretu i svojom udobnošću omogućavam da se osjeća super gdje god da je dnevni ritam odvede.

Moram vam reći, Selma uvijek kasni i nije baš jutarnji tip. To sam iskusila na svom đonu,  kada joj je fakultet ujutro ili trčimo kao da smo na maratonu ili  je jednostavno uspavana  i nestabilna i uglavnom zapinje. To me  živcira.  Da ne bude neke zabune, o Selmi mislim sve najbolje. Prije nekoliko dana kada je bila na faksu jedna cura joj stala na nogu, ljudi, stala je na mene,  to se Selmi uopće  nije svidjelo. Nisam još ni došla sebi, a već smo bili u  nekoj akciji. Izgleda da opet žurim. Kasnimo definitivno.

Ekipa, vidimo se drugom prilikom.

 

Nike  Lunar Force 1 Duckboot

Ups, Selma :)

Slični članci