pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
29.11.2017.

Follow me! 24/7!

Kad biste samo znali što ja sve radim i koliko sam zauzeta ovih dana? U jednom trenutku sam u studiju, šminkam neku prelijepu djevojku; sljedećeg trenutka sam na nekom cool eventu gdje se družim i fotkam s prijateljima. Svi su zauzeti i stvarno je potrebna tenisica koja sve to može ispratiti 24/7. A to je, dragi moji - New Balance 247

Tenisice su generalno nadrasle svoj početak u domeni praktičnog i s vremena na vrijeme su zaista najbolji modni detalj ženskog outfita. Ovo svakako nije novost, ali način na koji su brandovi poput New Balance-a iskoristili apetit za luksuzne sportske artikle, izbacujući nove stilove svake sezone, je zadivljujući. U biti, trend za koji se vjerovalo da će biti kratkog daha, postao je status quo. Tenisice su detalj koji te izdvaja iz mase, pa čak i ako ih nosiš u nekoj casual varijanti, moraju imati ono nešto što te čini posebnom.

Na kraju krajeva, zašto nositi konzervativnu obuću ako možeš obući tenisice koje ne samo da dobro izgledaju, već su i vrhunski udobne? 247 je namijenjena da se nosi cijeli dan, i da pri tom osigurava i udobnost i stil urbanom looku. Ja sam baš iskoristila crnu boju ovih tenisica i umiksala je s ovim ludim crvenim komadima - kaučom, jaknom, i da - čak i kosom. Kako da preskočiš crno-crvenu kombinaciju? To je jedan od najpoznatijih mikseva modne industrije. I meni nije stran.

New Balance 247 omogućava svestranost, a istovremeno je moderna i prilagođena našem načinu života. Zato što smo mi uvijek u pokretu. 24/7!

 

Kisses,

Ema

Slični članci