pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.12.2017.

The Force is Female – Happy Birthday Air Force 1!

Bok cure i dečki, velika mi je čast za prvi blog pisati o ikoni među tenisicama – Nike Air Force 1.

Niti jedan izbor koji u životu napravimo, nije slučajan. Čak ni moj izbor da pišem o ovoj tenisici, koja bi se mogla smatrati jednom od najprepoznatljivijih na svijetu. 

Ove godine Nike Air Force 1 slavi 35 rođendan. Tijekom godina vidjeli smo mnogo modela ove tenisice, od različitih boja, materijala i kolaboracija. Ipak, neke su stvari ostale nepromjenjive od kojih je važno spomenuti poznatu siluetu, nevjerojatnu udobnost i status urbanog influencera koji dobivaš noseći ovu tenisicu  wink

The Force is Female – slogan je Nikea za ovogodišnju kampanju. Kao i Nike Air Force 1 ‘07 SE, kampanja je prilagođena curama koje žive izvan postavljenih okvira, koje izazivaju svijet oko sebe I pomiču granice. 

Moj izbor, koji nikako nije slučajan, su Nike Air Force 1 ‘07 Special Edition. Odličan su zbor za nas – novu generaciju urbanih cura. Koža blage pink boje tenisice koja je originalno bila dizajnirana za košarkaše, definitivno privlači poglede. 

Sve je u detaljima. Air Force 1 ‘07 SE ima sve odlike prvog AF1 modela: masivni gumeni potplat u čijem središtu se nalaze zračne komore, prvi put korištene na AF1 kada su u pitanju tenisice koje nisu namijenjene za trčanje, i naravno koncentrične krugove na samom potplatu.

Cure, neka Nike Air Force 1 ‘07 SE budu dio vaših novih izazova. Nemojte se bojati da  budete primijećene i ne zaboravite: The Force is Female! 

 

XoXo,

Antonija

Slični članci