pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.12.2017.

TIMBERLAND cipele 6” PREMIUM - PRVI KORAK PREMA ZIMSKOJ AVANTURI

Hej društvo, evo me opet poslije dužeg vremena i imam jedno pitanje za vas. Jeste li već našli savršenu obuću za ovu zimsku sezonu?!

Zajedno sa zimom i hladnim vremenom, u Buzz trgovine stigao je novi par TIMBERLAND 6” PREMIUM, legendarnih „Kanađanki“ dizajniranih za vlažne i snježne zimske dane. Prisutna već desetljećima među urbanom populacijom širom svijeta, kultna žuta cipela postala je simbol zimskog trenda devedesetih godina, kada su ikone hip-hop glazbe počele da ih nose u raznim prilikama. Priznanje s ulica svjetskih modnih prijestolnica, kao i činjenica da pojedincu pružaju mogućnost da se na jednostavan i upečatljiv način istakne u masi, najbolji su dokaz besprijekornog i uvijek aktualnog dizajna. Uz obrazloženje da se žuta cipela savršeno uklapa i izražava njihov stav i karakter, Jay-Z, Kanye West, Pharrell i Rihanna samo su neke od brojnih poznatih ličnosti koje već odavno u svojim walk-in ormarima imaju po nekoliko pari ovog svevremenskog modela.

TIMBERLAND 6” PREMIUM cipele do posljednjeg su detalja kreirane za dugogodišnju izdržljivost, a ono što im daje dodatnu vrijednost su prava koža i najfiniji materijali koji će osigurati da čak i u najsurovijim vremenskim uvjetima noge ostanu suhe i tople. Lakoća njihovog kombiniranja i mogućnost da isprate bilo koji zimski outfit donijeli su „Kanađankama“ izuzetnu razinu poštovanja i prihvaćanja od strane pripadnika urbane populacije. Kombinacija udobnosti, nepromočivosti, ali i stila, rezultat je dugogodišnjeg usavršavanja s točno određenim prioritetima, omogućavajući da magija i osjećaj apsolutne opuštenosti počnu čim se upustite u jednu od svojih zimskih avantura. 

Tako da, prijatelji, ako niste bili sigurni što nositi ove zime, sada znate odgovor. A ako pak vjerujete u Djeda Božićnjaka onda zaželite najjače i recite to naglas, možda vas čuje i obraduje. Ja vam svakako želim puno uspjeha na svakom životnom polju u narednoj godini, a na vama je da se malo i potrudite. Do nekog sljedećeg puta, vaš

 

@ponocnijahac

Slični članci