pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
24.01.2018.

NIKE AIR MAX FLAIR – JEDINSTVENE

Budimo iskreni, tenisice poput ovih Nike Air Max Flair do sada još nisu viđene. Nije poznato kakav koncept stoji iza njih ni prema kojoj ideji su nastale, ali što god da im je prethodilo, svakako je upalilo! Ljudi će pričati o njima, o njihovom backgroundu, a to je i primarni cilj. Upravo takva reakcija je i meni bila na pameti kada je izašao moj album – trebao je biti glavna priča u gradu. I čini se da sam uspio, jer radim spotove za svaku pjesmu na albumu. To je najbolji mogući rezultat. 

Najčešće što čujem u zadnje vrijeme je da svijetu nedostaje originalnosti – u glazbi, modi itd. i da svi traže promjenu. Pa unatoč tome, sve ono što je dobro, ima epitet retro looka, a neke vrhunske nove stvari prolaze ispod radara. No, nema više straha zbog toga… Samo bacite oko na Nike Air Max Flair.

Tenisice sa suvremenom udobnošću namijenjene za moderan stil života. Minimalni gornji dio mreže omogućava stopalu da diše, dok cjelovita Air-Max jedinica pruža izvrsnu amortizaciju. Visoki oblik tenisice omogućava čvrsto prianjanje uz stopalo, što je super za one koji su stalno u pokretu.

Većina izjavljuje kako Nike Air Max Flair svoje funkcionalnosti vuče od Nike Air Footscapea i Nike Air Presta. No, kao i većina Nike Airmaxica koje će tek izaći, i na Nike Air Max Flair se odmah vidi da će to biti jedna jako udobna tenisica.  Druga istaknuta značajka je divovski natpis “AIR” koji se proteže od nožnih prstiju do srednjeg gornjeg dijela tenisice. Ovaj je natpis vrlo sličan onome na ikoničnoj tenisici Nike Air More Uptempo.

Teško je biti i ostati originalan, neovisno o kojoj se industriji radi. Pa iako se prava i istinska originalnost ne viđa svakodnevno, njoj uvijek treba težiti. U teoriji, mnogi mogu biti najbolji pisci, kreativci, vizualni artisti ili poduzetnici, ali prezentacija u praksi je ona koja čini razliku. U hip-hopu, svi pjevaju o istoj stvari… Svi su odgojeni u istoj kulturi, bili su na istim mjestima i posjetili su iste događaje. Razlika je u tome kako ta skupljena iskustva dočarati kroz glazbu. Ja sam htio nešto drugačije, jednako kao i u svom životu. Zato je ovaj album napisan i zato snimam spot za svaku pjesmu na njemu.

Ljudi, ako smo išta do sada shvatili, to je da nečija kreativnost svaki put dokazuje istovremeno i njegovu originalnost. Zato sam siguran da Nike nikada ne dopušta da njihova kreativnost bude prigušena zastarjelim normama.

 

Peace,

El Nino

Slični članci