pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
07.02.2018.

Let’s start the year in style!

Ma što drugi pričali, ono što nikad ne izlazi iz mode je biti jedinstvena... Ja na primjer uvijek jurim okolo kako bih pronašla neke fancy tenisice i ne zanima me što netko misli o tome. Obožavam svoj stil i baš sam se oduševila kada sam vidjela da su izbacili Nike Air Max “Lux” Pack. Pack se sastoji od nepogrješivih i jednih od najpopularnijih Air Max modela - Air Max 90 i Air Max 97

Ono što ih dodatno izdvaja iz ogromne ponude koju danas imamo su neobični materijali. Kombinacija obrnute i prave kože u bogatim nijansama plavo-sive. A naravno da oba modela imaju ono što Nike tenisice čini jedinstvenima i udobnima – Air Unit. 

Air Max 90 ima prozirni dio na peti gdje možeš vidjeti dio tog potplata, dok je na 97 modelu kompletno sve vidljivo. Ne samo što doslovno hodaš po zraku nego sada svi to zapravo mogu vidjeti.

Ali ova dva modela su za mene zapravo potpuno različita. 97 mi je tipična sportska tenisica, dok je model broj 90 ipak senzualnijeg dizajna. Mada su realno i jedna i druga tenisica podjednako fancy i podjednako moderne smiley

S ovom galerijom koju smo napravili pokušali smo otkriti vam dvojac bez premca. Koji god stil da izaberete – 90 ili 97 – nećete pogriješiti.

 

XoXo,

Antonija

Slični članci