pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.02.2018.

Dream Big of Go Home!

Bok ekipa, nov sam u ovome, ali ne i u industriji urbane kulture. Moje ime je Ciprian Ciulei i fotograf sam koji značenje i istinski osjećaj traži iza objektiva. Ovo je moj prvi fotoshoot s BUZZom za najudobnije tenisice koje sam ikada nosio – Under Armour HOVRR Phantom

U 2018. godini Under Armour svoje nade polaže u potpuno novu tenisicu. Ova tenisica dolazi u dva modela: jedan je fokusiran na udobnost i lifestyle i zove se Phantom, a drugi model fokusiran je na brzinu i udaljenost i zove se Sonic. Isto tako, 2018. je označila novi početak za Under Armour u Rumunjskoj, uključujući BUZZ. Ovo je prva sezona da se ovaj brand našao na policama trgovine. Tvrtka je naglasila da nova pjena ima „energetsku mrežu“ koja osigurava osjećaj „nulte gravitacije“ (tako je dobila i ime) i samim time osigurava povrat energije. Mene najviše uveseljavaju ove prednosti jer se moj posao sastoji od konstantnog kretanja, od lokacije do lokacije, od koncepta do koncepta. Ponekad čak i tri snimanja dnevno na tri različite lokacije. HOVR me prati u stopu! 

Jedan sam od onih koji živi po onome: Dream big or go home! Nemirno i neoprezno bježim iz zone udobnosti kako bi bio nešto što do sada nisam bio. Mislim da je Under Armour HOVR Phantom tenisica kreirana baš za takve ljude. Kažem vam, nikada niste probali ovakav osjećaj udobnosti. Osjećaj je doslovno kao da vam je noga omotana jastukom – ali onakvim koji je toliko lagan da zaboraviš da je tamo. Materijal oko gležnja osigurava osjećaj čizme. 

Uvijek sam gledao unutar sebe da vidim što mogu ponuditi svijetu, a ne van da vidim što mogu uzeti. Zato vam dajem ovo, svoju prvu suradnju s BUZZ Sneaker Stationom. Ovo je samo početak!

Ostanite skromni, ostanite neustrašivi

 

Ciprian Ciulei

Slični članci