pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
04.04.2018.

Disruptively simple. #DEERUPT

Hej! Evo mene s lijepim vijestima! U Buzz trgovine širom regije stigao je najnoviji Adidasov model tenisica #DEERUPT. Ovo je svakako jedan od Adidasovih najupečatljivijih modela ikada.

Sam potplat ove tenisice sjetio me na Adidasovu 'hit tenisicu' nmd, koju obožavam! Nmd i sada imam u 3 boje, jedne za 'po kući', jedne 'za grad' i jedne 'da se nađu'.

Razlika kod DEERUPT tenisice i svakako jedna od, po meni, najvažnijih karakteristika ovog modela je najudobniji uložak ikada! Uložak Deerupt tenisice posebno je prozračan, anatomski i osjećaj je, bez pretjerivanja, kao da hodate po oblaku.  Ako mi ne vjerujete, požurite u najbližu Buzz trgovinu, probajte, pa ćete se uvjeriti!

I na kraju, karakteristika koja čini da DEERUPT tenisica bude 'statement piece' je mreža, koja ovu tenisicu čini toliko posebnom. Totalno sportskom, a opet skroz fashion. Are you ready for the grid?

Ja sam ovaj model imala priliku nositi već nekoliko puta, i to uz totalno različite outfite, od sportskih do totalno 'nesportskih', stoga možete zaista vidjeti koliko je moguće kombinirati ovaj model uz raznu odjeću.

I na kraju...uz koji outfit vam se najviše sviđa #DEERUPT?

Du Yo

Slični članci