pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.04.2018.

NIKE IS THE FAME, WHITE IS THE GAME

Kad nas obasja sunce u proljetnim danima kao što su ovi, vremenska prognoza određuje da nosimo bijelu boju – majice, šilterice i obuća. Nike Air VaporMax Plus Triple White debitirao je  početkom 2018. Kako je ovo „najčistiji‟ model ove siluete koji se do sada pojavio, možemo očekivati euforiju među onima koji obožavaju tenisice. Na kraju, tko može ne cijeniti tenisicu u tri nijanse bijele?

Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni što kombinirati, uvjeravam vas da je VaporMax Plus Triple White hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Vjerujte, umjetnici koje fanovi smatraju uzorom, uvijek se moraju nečime izdvojiti, biti drugačiji i dva puta promisliti o takvim stvarima. A Nike je to mnogo olakšao. Bravo!

Jeste li se ikada osjećali kao da hodate po oblacima? VaporMax tehnologija nema konkurenciju na tržištu tenisica. Triple White Vapormax Plus mogu lako postati tvoje omiljene tenisice, imajući u vidu da su hibrid udobnosti i vintage stila. Također, Nike je uzeo klasični Air Max Plus (poznat još kao TN ili Tuned) i postavio ga tako da savršeno pristaje uz VaporMax tehnologiju donjeg dijela. Ova „Frankenštajn‟ kreacija je iznenađujuće dobra i predstavlja savršen miks vintage i modernog stila.

Poklonite se novoj kolekciji Nike VaporMax Plus i njihovom konstantom razvoju Air Max tehnologije. Baš sam sretan što sam se susreo sa Buzz Sneaker Stationom, mjestom koje ispunjava moje najluđe snove kada su u pitanju tenisice.

 

El Nino

Slični članci