pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
25.04.2018.

Huarache feels

Ahh to proljeće. Čovjek jednostavno opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih kiša, kraljica godišnjih doba i omiljena sezona pjesnika nam je stigla.  Tijekom ovih proljetnih dana teško me je natjerati u kuću. Ostajem gledati zalaske sunca.

Za dinamičan i raznolik dan biram uvijek Nike Air Huarache.  Ne samo da su udobne već je i dizajn tenisica stilski. Pohvaljujem i laganu konstrukciju. Imate osjećaj kao da hodate u čarapama zbog prisutnosti neoprenskog unutarnjeg rukava. Budite kreativni s kombiniranjem jer Nike Air Huarache dolaze u raznim bojama idealnima za ovu sezonu.

Savjetujem vam da probate ove tenisice prije kupovine jer mogu djelovati manje. Odnosno, najbolje je da svratite u Buzz shop I probate svoju veličinu.

Nike Air Huarache, budući da je prvi put objavljen prije nekoliko desetljeća, uvijek je imao veliki udio svojih lojalnih obožavatelja. Ova tenisica i dalje impresionira korisnike svojim očaravajućim izgledom i udobnim osjećajem. Kožni i tekstilni gornji dio, kao i gumeni potplat ispunjavaju streetwear osnovne predmete koje nudi Huarache. Svatko tko je spreman pratiti vrijeme bez gubljenja sofisticiranosti današnjeg svijeta, ne bi trebao imati sumnje u ove tenisice.


Love,

Minea

Slični članci