pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.05.2018.

Katrina, znaš tko je?!

Kada je prvi put uz prepoznatljiv smiješak, tenisicom brandirao liniju slobodnog bacanja, prošetao do vanjske linije ispod koša na suprotnoj strani, svi su znali da će se nešto fantastično dogoditi. Zemlja je na trenutak ubrzala rotaciju, a čitava populacija je udahnula i skoro se činilo da će im ponestati zraka čekajući da njegovo leteće veličanstvo završi svoj let... Michael Jordan je zakucao loptu u koš odrazivši se sa slobodnog bacanja, sve uz svoju prepoznatljivu siluetu, raširenih nogu, ispružene ruke i jezika.

Te 87/88 sezone, kada je Jordan po drugi put postao slam dunk prvak, pobijedivši čuvenog Dominique Wilkinsa, gotovo da nije bilo rekorda i priznanja koje nije uspio osvojiti.  MVP all star utakmice, prvi kradljivac lopti u sezoni, prvi strijelac lige, uvršten u prvi obrambeni tim NBA i MVP sezone s 32.5 prosječna poena po utakmici i po čak 8 skokova i 8 asistencija. Štoviše, godinu dana kasnije se rodio i Lex, što znači da je čuvene ''88 začet. Doduše, ruku na srce, to nema puno veze s Jordanovim uspjesima, ali gdje bih drugdje mogao provući tu činjenicu? Pritom, makar je podjednako važna za ovaj blog, ha!

Pogodite koje tenisice je nosio te sezone?

Prvi Air Jordan model koji je dizajnirao glavni igrač u svijetu dizajna Tinker Hatfield, bile su trojke. Da, te trojke, u kojima je Michael skočio sa slobodnog bacanja i te iste trojke u kojima je postigao sve gore spomenute rezultate.

Te trojke, prepoznatljive su po mnogo čemu. Vjerojatno, kako mnogi tvrde možda i najljepši model tenisice koje je Air Jordan serija ikada izbacila, a ako pitate ovog ovdje, definitivno najljepši model tenisica koje je ikad itko stvorio.

Po prvi put poluduboki model se pojavio na NBA parketu, a elephant print koji je tada plasirao Tinker, bio je jedinstven u svijetu dizajna obuće. Negdje sam načuo i da je inspiraciju dobio nakon svoje tadašnje prve posjete Africi i oduševljenjem slonovima.

Air Jordan III je i najisfuraniji model tenisica u hip hop svetu, od Eminema, Jay Z-a, 50 Centa, Asap Rockya, Chris Browna, sve do žena Rihanne, Beyonce, Rite Ore, a ako mene pitate upravo je "Katrina" serija najbolji model od svih.

Budući da trenutno radim na 22 koreografije u 22 općine Srbije na super projektu Prve Televizije "Srbija u Ritmu Europe", te ponekad provodim na putu i preko 60 sati tjedno, zaista su mi bile potrebne najbolje tenisice koje si mogu priuštiti - Air Jordan 3 "Katrina".

Naravno da u nastavku slijede fotke...

 

Lex

Slični članci