pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.06.2018.

Retro budućnost uz Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“

Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ tenisica predstavlja kombinaciju prošlosti i budućnosti Adidas Originals dizajna. Retro izgled tenisica za trčanje iz 70ih godina, upgradean modernom tehnologijom mekanih i udobnih materijala, čine ovu tenisicu stvarno najboljim mixom oba svijeta.

Model I-5923 vraća nas duboko u prošlost Adidasa koristeći mnoge zajedničke estetske točke dizajna iz opsežne vremenske linije ove marke. Ove tenisice bile su poznate pod imenom Iniki, ali je adidas pronašao novu inspiraciju i promijenio ime. Kodni broj I-5923 donosi klasični i nostalgični dizajn popularnim tenisicama, ali i novu dimenziju urbanog življenja.

Ono najbolje kod ove Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ tenisice je Boost potplat koji je toliko lagan pa se prilikom kretanja intenzivno osjeti da stopalo diše.

Zanemarimo na trenutak potplat koji sad već mijenja igru u evoluciji potplata tenisica i primijetimo gornji dio tenisice koji je izrađen od mekanih materijala pa na trenutak možete pomisliti da ste obukli bakine šlapice na nogu. Ali samo na trenutak, jer ništa se ne može usporediti s bakinim šlapicama, zar ne?

Uz to, pripremite se na hrpu komplimenata kada vas vide u ovim tenisicama.

A to volimo. To obožavamo.

Like za Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“

 Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ na noge ovo ljeto!

 Preporučila Suz

Slični članci