pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
04.07.2018.

Nike Air Max 95: Classic and more

Pravi ljubitelji tenisica inspiriraju se svojim kolekcijama. Moje Nike tenke definitivno ne postoje samo kako bi zauzimale prostor u mom ormaru već kako bi dofurale boju i inovaciju u moj privatni i poslovni život.

Sredinom ljeta htio sam biti klasični lik, ali s puno ekstravagancije u mom izgledu, znate ono: Pogledaj me buraz! Zato mi je bilo full lako pronaći 9.5 razloga da furam Nike Air Max 95 i da zavladam ulicama u ovim legendarnim tenisicama.

Dopustite mi da s vama podijelim ono što mi je najbolje kod Nike Air Max 95, a zbog čega sam se i zaljubio u ovaj model:

  1. Ovaj je model često korišten u stripovima. Dizajneri oslikavaju svaki pa i najmanji detalj i obično ih “dobar” frajer fura po gradu.
  2. Originalna Neon boja proizvedena je više od 10 puta.
  3. Model je ime ’95 dobio kasnih devedesetih, točnije 1999.
  4. U Velikoj Britaniji kasnih devedesetih nosili su ih kriminalci.
  5. Postoji privatan zrakoplov oslikan kao tenisice.
  6. 1995. koštale su 140 dolara.
  7. Velika potražnja vratila je Air Max 95 u trgovine vrlo brzo - već 1997.
  8. Uvijek će biti omiljeni model ekipi iz medija, reperima te trgovinama koje se bave prodajom tenisica. Na kraju krajeva – svima.
  9. Model je kreirao Sergio Lozano, tada mladi dizajner u Nikeu, a Nike Air Max 95 tada nije bio obećavajući dizajnerski model…

Ali, tržište i ljudi mislili su drugačije. I ja ih danas nosim i osjećam ih na svojim nogama. Nike Air Max 95 - za ljubitelje tenisica s karakterom.

 

Konstantin

Slični članci