pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.07.2018.

The one that started it all

Mislim da nema dvojbe da ja i moja ekipa dobivamo inspiraciju od gradske ceste. To je mjesto od koje skupljamo priče, iskustva i prijatelje, igramo igre i otkrivamo sva blaga grada. Danas imam čast hodati ovim ulicama noseći na sebe tenke koje su pomogle u definicije igre znane kao košarka. To je početni stup, početak velikana, to su Air Jordan 1 Mid Gym Red Black.

Priča ovih tenisica je fascinatna i puna činjenica o povijesnim strastima i velikom egu, za stvaranje brenda i rađanje nove kulture. Ovaj model se pojavljuje na tržištu krajem 1985. godine, kada Michael Jordan završava svoju početničku sezonu. Nike je imao konstante napore i nadu da će uspjeti potpisati ugovor s Jordanom, brzo rastajućom zvijezdom u svijetu NBA košarke. Obećali su da će stvoriti novi, drugačiji dizajn, uzbudljiv, koji će zadovoljiti njegovu potrebu za niski potplat preko kojeg će se Jordan osjećati što bliže košarkaškom terenu. Znam da su uspjeli održati svoje obećanje i pored apstraknoga seta potražnje.

Kada ja na sebi nosim Air Jordan 1 Mid, osjećam se kao jedno s ulicom. Koža i platno stvaraju kombinaciju koja daje poseban komfor dok je istaknut iskonski izgled ove tenisice. Bio sam kod svojih dobrih frendova u Buzzu i oni su kreirali i ovaj Jordan outfit, počevši s tenkama. Boja je savršena za mene, mislim da je ovo savršena kombinacija za urbani okoliš nakon ljetne kiše.

 

Air Jordan 1 Mid je povijest i strast spakirana u dizajn koji samo postaje sve bolji kako vrijeme i trendovi prolaze.

Sada vam moram reći bok. Srest ćemo se opet u nekoj Buzz crew priči ili u nekoj Buzz trgovini.

 

Pozdrav,

El Nino

Slični članci