pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
18.07.2018.

ADIDAS SAMBA – All time clasic

Adidas Samba model nije tenisica za jednu sezonu, one su ljepše i bolje što su starije – kao dobro vino.

Dok sam bio mali i nisam još bio u stanju sam birati stvari, adidas modeli su bili birani za mene. Danas modeli koji su temeljeni na klasičnom dizajnu definitivno su jedan od meni najdražih adidas modela.

Bez vremenski klasik, savršeni retro dizajn i izrada od čvrstih materijala, a opet udobne. Nema bolje kombinacije.

Stvorene su 1950. godine s idejom da poboljšaju igru malog nogometa. Brzina kojom su se proširile po svijetu nije se mogla predvidjeti. Danas su jedan od kultnih modela i sastavni dio u kolekcijama pravih sneaker fanova, a prodane su u više od 35 milijuna primjeraka i time nose titulu najprodavanijeg adidas modela. Adidas Samba model je temeljen na toj povijesnoj kolekciji.

Meni služe za razne stvari, a bile su mi vjerni suputnik od Irana preko Indije pa sve do Južne Amerike. Puno su prohodale, a išle su i na plažu i na planinu, na vožnju motorom, jahanje deve, duge šetnje u grad i na plesni podij.

Adidas Samba  tenisice rađene su od izdžljivog materijala, kože i gume, osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u tenisicama. Ono što sam ja primijetio je da se u kratkom vremenu prilagođavaju obliku stopala.

Zašto ja obožavam Adidas Samba? Nikada, ali nikada me nisu iznevjerile, a vjerujte mi testirao sam im granice izdržljivosti. U njima se osjećam ugodno i opušteno. Točno ono što od tenisice i očekujem.

Definitivno tenisica za ljude koji misle drugačije i koji furaju svoj stil!

 

Pozdrav,

Boris Bare

Slični članci