pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
01.08.2018.

NIKE AIR FORCE 1 HIGH LX JUST DO IT PACK – LIMITED EDITION

Bok ekipo. Kako vam prolazi ljeto?

Jeste li i vi kao i ja i ostali sneaker loveri cijeloga ljeta očekivali novi Nike Air Force 1 High model. Meni su kao i ostalim fanovima Nikea Air Force 1 High LX već u prvom trenutku najave Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens privukle pažnju. Ovaj je model ekstremno unikatan u usporedbi s ostalim Nike Air Force 1 High LX colourways te ove limitied edition tenke uzimaju dio klasičnih Nike osobina i kombiniraju ih u čisti i suvremeni dizajn.

Kao dio Nike's ''Just Do It'' paketa koji slavi trideset godina od početka svog postojanja, Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens model je kompletno uvezan sa '' Just Do It'' sloganom. Oslikan u čistoj boji, ove tenisice su izrađene od svježe bijele kože. Da sve to bude kao jedna ukupna cjelina tu je i prilagodljiviji remen za gležanj sa zatvaračem koji se nalazi pored jezika tenisice. Da ne zaboravim, tu je i ''Air unit'' koji dodaje vrijednost ovim tenkama te omogućuje dodatni komfor i spokojan korak. 

Curke, ako ste još u potrazi za nečim unikatnim što bi nosili ovog ljeta, onda ne vidim zašto to ne bi bile nove Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens! Nikad nije kasno…

Ljeto je još ispred nas…

Pozdrav, Antonija

Slični članci