pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.08.2018.

Adidas Superstar – Back to old school

Bok, dragi ljudi, bok, kamero, bok, moj voljeni adidas! Ja sam Ciprian Ciulei, vaš storyteller danas i evo me drugi put zaredom s Buzz Crewom, da proslavim brend s tri crtice. Danas smo tu s jednom misijom, da vas pripremimo za školu! Nikada nije kasno da se educirate, i iako sam ja možda malo prestari za školu, definitivno nisam prestar za 'staru školu'. Znate o čemu vam pričam, za one klasične, u uličnoj modi nezamjenjive, za one tenisice s tisućama boja, za adidas Superstar!

Rekao bih da je vrijeme za povijesnu lekciju, jer svakako imamo puno toga nadoknaditi. Prvo je predstavljena na košarkaškim terenima 1969., a ovu godine tenisica adidas Superstar proslavila je 49 godina postojanja! Pola stoljeća, mislim... Zamislite to - uđete u trgovinu tenisicama i one vas očaraju jednako kao što su očarale i vaše roditelje. Ova bezvremenska silueta na ulicama je vrlo brzo postala apsolutni hit, a do 1980. godine ove su tenke postale prave zvijezde. Članovi Hip hop benda RUN DMC izjavili su kako je adidas Superstar njihov osobni modni odabir te su im čak posvetili i pjesmu pod nazivom ’’My adidas’’.

Uistinu uživam u ovim tenisicama, odličan su odabir za bilo koji outfit, ostavljaju odličan dojam na fotografijama s bilo koje strane, a još su k tome odlične kao poslovne tenke jer balansiraju između udobnosti i čvrste tehnologije zahvata. Sada, kad je škola sve bliže i znam da želite osvojiti školske hodnike vašim osebujnim stilom, a da istovremeno možete otići na koš s ekipom nakon sata, mogu vam reći samo još nešto... 49 godina istraživanja doprinijelo je tome da ova tenisica bude još bolja. Oslanjajući se na vaše adidas Superstar tenke, odabrali ste istinski užitak . Pronaći ćete ih u bilo kojoj Buzz trgovini bilo kada, jer mi - the Crew - osjećamo da je njihovo mjesto tamo, visoko na zidu.

Hvala što ste bili dio još jedne moje blogerske priče.

Želim vam kreativan dan.

Ciprian Ciulei

Slični članci